קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שזיף לימונצ'לו

עוגת שזיף לימונצ'לו
לך לחנות ותביא ליקר לימונצ'לו, חמאה, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו עוגת לימונצ'לו פאונד עם מילוי לימון Meyer & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מרדדים את הבצק ולהשתמש בשורה פח טארט רופף תחתית, 25cm קוטר וכ 3.5-4cm עמוק. תרגע לפחות חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מרפדים את המאפה בנייר שומני, ממלאים שעועית אפייה ואופים עיוור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר שעועית ונייר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
שים את גרידת לימון ומיץ, שמנת, שקדים, סוכר, ביצים וחמאה מומסת בקערה גדולה ומקציף עד חלקה ואז מערבבים את הלימונצ ' לו.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שים את השזיפים בתיק המאפה ואז לשפוך את תערובת פודינג מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
7
אופים במשך כ 20-30 דקות עד פודינג מוגדר רק. אפשר להתקרר ואז לדלות עם סוכר הדובדבן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.