עוגת שזיפים הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שזיפים הפוכה. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2857 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 159 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, שזיפים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת שזיפים הפוכה, עוגת שזיפים הפוכה, ו עוגת שזיפים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. להמס 1/4 כוס החמאה בסיר קטן על חום בינוני.
להוסיף 1/4 כוס הסוכר; לבשל 1 דקות. או עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
יוצקים למחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. למעלה עם שזיפים; מפזרים שקדים. תניח בצד.
מקציפים הנותרים 1/2 כוס חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. להתמזג תמצית.
מוסיף קמח ואבקת אפייה; לנצח רק עד מעורבב. מורחים בעדינות על שזיפים.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפעיל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; הפוך על צלחת הגשה. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך 12 פרוסות לשרת.