עוגת שטרוזל תפוחים כפרית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Streusel תפוח המדינה. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 399 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), עוגת תפוחים כפרית, ו עוגת שזיף תפוח כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. spray 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ציפוי עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט תפוחים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות.
מורחים את הבלילה במחבת. מסדרים פרוסות תפוח באופן שווה על פני הבלילה.
מפזרים באופן שווה עם ציפוי.
אופים 55 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חם עם גלידה או קצפת.