קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שטרויזל לימון

עוגת שטרויזל לימון
עוגת שטרויזל לימון דורשת כ-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 64 סנט למנה, מקבלים קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. 26 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, אגוזי מלך, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26%, וזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת שטרויזל לימון-פטל, עוגת שטרויזל לימון מיקס עוגת עוגת שטראוסל אוכמניות עם ציפוי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חמאה לתערובת העוגה עד לקבלת תערובת פירורית. מניחים בצד 1 כוס תערובת לציפוי; מערבבים פנימה אגוזים ומניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים את שאר תערובת העוגה, החלב והביצים במהירות גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות קפה מבושל חזק וחם3 כפות קפה מבושל חזק וחם
2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
, כמו שמן קנולה, כמו שמן קנולה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
2
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת
3
טורפים בקערה קטנה את גבינת השמנת, הסוכר, מיץ הלימון והקליפה עד לקבלת תערובת אחידה. מטילים כפיות על הבלילה ומורחים לשולי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
או 1/2 קצח בינוני, שכבה חיצונית קשה הוסרה, חצויה לאורך, חתוכה לפרוסות דקות וקצוצות גסאו 1/2 קצח בינוני, שכבה חיצונית קשה הוסרה, חצויה לאורך, חתוכה לפרוסות דקות וקצוצות גס
4 אונקיות צ'דר לבן, מגורר4 אונקיות צ'דר לבן, מגורר
ריבועי שוקולד בראוניז (קנייה בחנות או תוצרת בית)ריבועי שוקולד בראוניז (קנייה בחנות או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
4
מפזרים תערובת עוגה שמורה.
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. שומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
אדומים ללא נעלייםאדומים ללא נעליים
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ פינו נואר אורגני
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.