עוגת שיבולת שועל אני
גשו לסופר וקנו קוקוס, שיבולת שועל מגולגלת, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שיבולת השועל הטובה ביותר שלי, עוגת שיבולת שועל, ו עוגת שיבולת שועל אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 x 13 מחבת.
בקערה קטנה, יוצקים מים רותחים על שיבולת שועל.
בקערה גדולה, לשלב חמאה או מרגרינה, 1 סוכר חום כוס, 1 סוכר לבן כוס, ביצים, קמח, סודה לשתיה, תבלינים, ומלח.
מוסיפים תערובת שיבולת שועל מקוררת ומערבבים לשלב.
בעוד העוגה אפייה, לשלב 1/2 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום, קוקוס, חמאה מומסת או מרגרינה, וניל, ושמנת בקערת ערבוב.
הסר עוגה מהתנור, והפעל את broiler. תערובת טיפה על ידי כפות קטנות על גבי עוגה.
מורחים באופן שווה ובזהירות. לצלות במשך 2 עד 5 דקות, עד ציפוי הוא מבעבע משחי קלות.