עוגת שיבולת שועל עם קומפוט ברי מעורב חם וקרם קרוש
עוגת שיבולת שועל עם קומפוט ברי מעורב חם וקרם קרוש דורשת בערך 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שמנת קרושה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכונים דומים: מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, עוגת מזון מלאך עם קומפוט ברי מעורב, ו חמש דקות עוגת גלידה Vanillan עם קומפוט ברי חם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9 אינץ תבנית אפייה.
מניחים שיבולת שועל בקערה, יוצקים את המים הרותחים מעל ולתת להשרות במשך 30 דקות.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח על נייר שעווה.
מניחים חמאה וסוכרים בקערה של מיקסר מצויד מצורף ההנעה ומערבבים עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את שיבולת השועל הספוגה ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. לגרד את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן ואופים בתנור עד קיסם מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים, על 35 עד 40 דקות.
מניחים על מדף אפייה ולתת מגניב במשך 40 דקות; עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר חמה.
מגישים את העוגה עקף עם כמה קומפוט ברי חם מנה גדולה של שמנת קרושה.
1 1/2 כוסות מיץ תפוזים טרי בתוספת 2 כפיות
עבור הקומפוט: ממיסים את עמילן התירס ב 2 כפיות מיץ תפוזים. תניח בצד.
שלב את 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים, דבש ווניל שעועית בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, לתת לבשל 2 דקות או עד הדבש מומס לחלוטין.
מוסיפים את האוכמניות והאוכמניות ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את עמילן התירס ומבשלים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ 2 דקות.
הסר מן החום לקפל את פטל. זרוק את שעועית הוניל.