קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיבולת שועל שוקולד

עוגת שיבולת שועל שוקולד
עוגת שיבולת שועל שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חצי מתכון בצק קל לעוגה, אגוז מוסקט, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים את התנור ל-425 ° F. בשורה התחתונה של קרום העוגה המצונן בנייר כסף או קלף וממלאים אותו במשקולות עוגה (אני משתמש מחדש בשעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 15 דקות על המתלה התחתון של התנור, מסתובבים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד החלק התחתון של העוגה מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר את הקליפה מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הפוך את גנאש: דק קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה עם המלח. בסיר בגודל בינוני, להגדיר מעל חום בינוני, להביא את השמנת הכבדה רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הסר מהתנור ומיד לשפוך את הקרם על השוקולד. אפשר לשוקולד לשבת במשך 2 דקות, ואז מערבבים עד הגנאש הוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
יוצקים את הגנאש לתחתית פגז העוגה המקורר ומניחים במקרר עד הגנאש התקשח, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
הפוך את ציפוי שיבולת השועל ואופים: מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסירופ, מולסה, סוכר חום, וניל, מלח, אגוז מוסקט. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצה וחלמונים, ולאחר מכן להוסיף את החומרים בקערה הגדולה, ולהקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיף את שיבולת השועל מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
9
יוצקים תערובת שיבולת שועל מעל החלק העליון של גנאש צונן ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב, 15-20 דקות. אם הקרום הופך כהה מדי, במקום כתמים של רדיד סביב הקצוות כדי להגן עליו מפני החום. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות