עוגת שיבולת שועל שוקולד
עוגת שיבולת שועל שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חצי מתכון בצק קל לעוגה, אגוז מוסקט, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הקרום: מחממים את התנור ל-425 ° F. בשורה התחתונה של קרום העוגה המצונן בנייר כסף או קלף וממלאים אותו במשקולות עוגה (אני משתמש מחדש בשעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 15 דקות על המתלה התחתון של התנור, מסתובבים באמצע.
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד החלק התחתון של העוגה מתחיל חום.
הסר את הקליפה מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
הפוך את גנאש: דק קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה עם המלח. בסיר בגודל בינוני, להגדיר מעל חום בינוני, להביא את השמנת הכבדה רק לרתיחה.
הסר מהתנור ומיד לשפוך את הקרם על השוקולד. אפשר לשוקולד לשבת במשך 2 דקות, ואז מערבבים עד הגנאש הוא חלק לחלוטין.
יוצקים את הגנאש לתחתית פגז העוגה המקורר ומניחים במקרר עד הגנאש התקשח, לפחות 1 שעה.
הפוך את ציפוי שיבולת השועל ואופים: מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסירופ, מולסה, סוכר חום, וניל, מלח, אגוז מוסקט. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצה וחלמונים, ולאחר מכן להוסיף את החומרים בקערה הגדולה, ולהקציף לשלב.
מוסיף את שיבולת השועל מערבבים היטב.
יוצקים תערובת שיבולת שועל מעל החלק העליון של גנאש צונן ולהפיץ אותו באופן שווה.
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב, 15-20 דקות. אם הקרום הופך כהה מדי, במקום כתמים של רדיד סביב הקצוות כדי להגן עליו מפני החום. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.