עוגת שיפון אגוז מייפל
. אם יש לך חלמונים, תמצית vanillan, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שיפון אגוז, עוגת מייפל-אגוז, ו עוגת אגוז מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מנפים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד לקערה גדולה.
הפוך באר במרכיבים יבשים; מים במקום, שמן, חלמונים ביצה, תמצית וניל, ותמצית אדר לתוך הבאר. מערבבים יחד עם כף עץ, ואז להכות עד הבלילה חלקה; מערבבים אגוזי מלך.
מניחים חלבונים ביצה בכוס גדולה או קערת מתכת.
מפזרים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/4 את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב לחלוטין; לחזור על קיפול עם חלבוני ביצה הנותרים, 1/4 בכל פעם, מתקפל רק עד משולב. להפוך את הבלילה למחבת צינור 9 או 10 אינץ ' ungreased.
חותכים דרך הבלילה עם סכין כדי לחסל בועות אוויר גדולות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה זהובה, וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, בערך 1 שעה. להטות את המחבת במהופך על מתלה תיל להתקרר, כ -30 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי להסיר את העוגה; מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
מקפלים פודינג מיידי וחלב יחד בקערה; מקפלים קצפת.