עוגת שיפון כתומה
עוגת שיפון תפוזים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם מלח, קמח עוגה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת שיפון כתומה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לשטוף את המחבת צינור מזון אנג ' ל במי סבון חמים כדי להבטיח שזה לגמרי גריז חינם.
לנפות קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד לקערה. הפוך גם במרכז. שים חלמונים ביצה, שמן בישול, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים, וניל לתוך היטב. תניח בצד. אל תכה עדיין.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה ערבוב עד נוקשה מאוד. תניח בצד.
באמצעות אותם מקצפים, להכות חלמון ביצה - תערובת קמח עד חלקה. בעדינות לקפל 1/4 בכל פעם לתוך חלבונים ביצה.
יוצקים את הבלילה לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל צינור מזון פאן.
אופים בתנור במשך 60 עד 70 דקות, עד מפרט עץ מוכנס יוצא נקי. הפוך מחבת עד העוגה התקררה.
מגישים רגיל או כפור עם זיגוג כתום.