עוגת שיפון ליים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 70 סנט למנה . מנה אחת מכילה 374 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, ביצים, שמן קנולן וסוכר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קוקוס ליים שיפון , קינוח ליים שיפון , ופשטידת שיפון ליים .
הוראות
1
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת טורפים את החלמונים, המים, השמן, מיץ הליים, קליפת הליים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אבוקדו האס מעוך קלות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קליפת ליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה אחרת מקציפים חלבונים ושמנת טרטר עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כף בעדינות לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר את כיסי האוויר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה. הפעילו סכין מסביב לדפנות ולצינור המרכזי של המחבת; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לקבלת קרם ליים, בסיר קטן כבד על אש בינונית, טורפים את הביצים, הסוכר, מיץ הליים, הקליפה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קרם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
8
להוסיף חמאה; מבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
9
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מכסים ומקררים עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים פנימה 1-1/2 כוסות קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
חותכים את העוגה לרוחב לשתי שכבות.
12
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים בשארית הקמח. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; מורחים קצפת מעל ודפנות העוגה.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "