עוגת שיפון לימון
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון, ו עוגת שיפון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום תנור ל 163°. באמצעות מיקסר מצויד מצורף שוט, להכות לבנים וקרם של טרטר על מהירות בינונית עד קצף. מגביר מהירות בינונית-גבוהה ומכה עד תחילת טופס שיא רך. מוסיפים לאט 1/3 כוס סוכר וממשיכים להצליף לשיא נוקשה אבל לא יבש, על 3 דקות.
מעבירים מרנג לקערה גדולה.
באמצעות מערבל unwashed אותו מצויד מצורף שוט, לשלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר, קמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה במהירות נמוכה, כ 30 שניות.
מוסיפים חלמונים, שמן, 1/3 כוס מים, מיץ לימון, גרידה, וניל. הגדל מהירות בינונית והכה עד שילוב יסודי, על 1 דקה.
הסר קערה ממיקסר, וודא לגרד את כל ההתלהבות מן המקצף. מקפלים בעדינות מרנג לבן ביצה בשלושה שלבים עד רק בשילוב.
יוצקים למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased ואופים עד הזהב, רק להגדיר, ושיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
העבר מחבת להתקרר על מתלה תיל עד מגניב לחלוטין, על 2 שעות. הפעל סכין לאורך הקצוות של פאן והפוך עוגה על צלחת הגשה.