קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון פטל II

עוגת שיפון פטל II
עוגת שיפון פטל II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטל, שמנת מתוקה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוגת שיפון פטל, עוגת שיפון פטל II, ו עוגת שיפון עם קרם פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני לשלב 3 כוסות פטל ו 2/3 כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד פטל רך. הקש תערובת באמצעות מסננת או מסננת כדי להסיר זרעים ולקבל עיסת פטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
זרעיםזרעים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
2
מניחים ג ' לטין ו 1/4 כוס מים קרים בקערה קטנה. הניחו בצד ואפשרו לג ' לטין להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בסיר בינוני להקציף יחד עיסת פטל, חלמונים, ו 2/3 כוס סוכר. מביאים לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פטלפטל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים ג ' לטין לתערובת פטל ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
ג ' לטיןג ' לטין
6
מניחים מחבת באמבט מים קרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מוסיפים קרם טרטר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
9
להוסיף 1/3 כוס סוכר קצת בכל פעם, מכות כל הזמן עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
בקערת ערבוב נפרדת, קצפת עד נוקשה. בעדינות לקפל יחד עם תערובת פטל מקורר מרנג. תערובת כפית לתוך קרום קרקר גרהם. להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
פטלפטל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
מקשטים עם פטל שלם.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל