עוגת שיפון פטל II
עוגת שיפון פטל II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטל, שמנת מתוקה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוגת שיפון פטל, עוגת שיפון פטל II, ו עוגת שיפון עם קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני לשלב 3 כוסות פטל ו 2/3 כוס מים. מבשלים על אש נמוכה עד פטל רך. הקש תערובת באמצעות מסננת או מסננת כדי להסיר זרעים ולקבל עיסת פטל.
מניחים ג ' לטין ו 1/4 כוס מים קרים בקערה קטנה. הניחו בצד ואפשרו לג ' לטין להתרכך.
בסיר בינוני להקציף יחד עיסת פטל, חלמונים, ו 2/3 כוס סוכר. מביאים לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ג ' לטין לתערובת פטל ומערבבים עד מומס.
מניחים מחבת באמבט מים קרים להתקרר לחלוטין.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
להוסיף 1/3 כוס סוכר קצת בכל פעם, מכות כל הזמן עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
בקערת ערבוב נפרדת, קצפת עד נוקשה. בעדינות לקפל יחד עם תערובת פטל מקורר מרנג. תערובת כפית לתוך קרום קרקר גרהם. להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.