תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש עם ציפוי שוקולד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, שוקולד מריר, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת שיש עם ציפוי פאדג', עוגת שיש עם ציפוי פאדג', ו עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערה
3
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים 2 כוסות של הבלילה עם שוקולד מומס ומקורר מריר. לגרד את הבלילה הנותרת לתוך המחבתות. לגרוף את הבלילה שוקולד מעל הבלילה במחבתות ולהסתחרר עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכין
6
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
ממיסים את השוקולד מריר ב 1/4 כוס של שמנת כבדה ולתת מגניב. במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. הכה בשאר הקרם, וניל ומלח, ולאחר מכן הכה במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר. מקורר קרם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
קרם
שוקולד
חלמון ביצה
וניל
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
9
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.