עוגת שיש עם ציפוי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש עם ציפוי שוקולד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, שוקולד מריר, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת שיש עם ציפוי פאדג', עוגת שיש עם ציפוי פאדג', ו עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש.
הוראות
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
מערבבים 2 כוסות של הבלילה עם שוקולד מומס ומקורר מריר. לגרד את הבלילה הנותרת לתוך המחבתות. לגרוף את הבלילה שוקולד מעל הבלילה במחבתות ולהסתחרר עם סכין.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
ממיסים את השוקולד מריר ב 1/4 כוס של שמנת כבדה ולתת מגניב. במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. הכה בשאר הקרם, וניל ומלח, ולאחר מכן הכה במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר. מקורר קרם שוקולד.
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.