קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיש עם ציפוי שוקולד

עוגת שיש עם ציפוי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש עם ציפוי שוקולד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, שוקולד מריר, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת שיש עם ציפוי פאדג', עוגת שיש עם ציפוי פאדג', ו עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קערהקערה
3
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים 2 כוסות של הבלילה עם שוקולד מומס ומקורר מריר. לגרד את הבלילה הנותרת לתוך המחבתות. לגרוף את הבלילה שוקולד מעל הבלילה במחבתות ולהסתחרר עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
ממיסים את השוקולד מריר ב 1/4 כוס של שמנת כבדה ולתת מגניב. במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. הכה בשאר הקרם, וניל ומלח, ולאחר מכן הכה במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר. מקורר קרם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
קרםקרם
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
9
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
10
בואו לעמוד 1 שעה; לשרת.