עוגת שיש פצפוצי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש שוקולד צ'יפס. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סירופ בטעם שוקולד, אם יש לכם עוגת בטי, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מריר ועוגת שיש שוקולד צ'יפס לבן, עוגת שיש שוקולד, ו עוגת שיש שוקולד-ים.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן בנדיבות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח, התחתון של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה קטנה, לזרוק 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס עם 1 כף תערובת עוגה יבשה. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה נותרת, מים, שמן וחלבונים ביצה. מערבבים את 1/2 כוס מצופה שוקולד צ ' יפס. שמור 1 כוס הבלילה.
יוצקים הבלילה נותרת למחבת. מערבבים סירופ שוקולד לתוך הבלילה שמורה. טיפה על ידי כפות באופן אקראי ב 8 תלוליות במחבת.
חותכים דרך חובטים בעקומות בצורת S. סובב את מחבת סיבוב רביעי, חזור.
אופים 34 עד 38 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז השוקולד יוצא כמעט נקי. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מערבבים הנותרים 1/4 גביע שוקולד צ ' יפס לתוך ציפוי.
מורחים ציפוי על גבי עוגה; טפטוף עם סירופ שוקולד נוסף. החנות מכוסה באופן רופף.