עוגת שכבות Ombre סגולה
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמנת של טרטר, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שכבות Ombre סגולה, עוגת שכבות Ombre סגולה, ו עוגת אומברה סגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות לרסס ארבעה 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבות. מחלקים הבלילה שווה בין 4 קערות.
הוסף צבע מזון כדי להפוך 4 גוונים שונים של אותו צבע.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים.
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר ומים לרתיחה. מבשלים 118° על מדחום ממתקים.
בינתיים, בקערה גדולה, להכות ביצים לבנים, שמנת של טרטר ומלח עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות טופס.
להפחית את המהירות לנמוך; לאט לשפוך סירופ סוכר לתוך חלבונים ביצה. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח על 7 דקות או עד הצדדים של קערה הם מגניבים למגע. מקציפים בוניל.
מורחים 1 כף ציפוי על צלחת עוגה כדי לשמש דבק.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת.
מורחים עם שכבה דקה של ציפוי. חזור להשתמש בכל השכבות. עוגת פרוסט לחלוטין עם נשאר ציפוי.