עוגת שכבות אמברוזיה
עוגת שכבות אמברוזיה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לך מלח, קמח עוגה, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת אמברוזיה, עוגת אמברוזיה, ו עוגת קוקוס אמברוזיה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350°f. חמאה ומחבתות עוגת קמח, לדפוק את עודף קמח.
לנפות יחד קמח (2 3/4 כוסות), אבקת אפייה, ומלח לקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי (מצויד מצורף משוט אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות. לנצח ביצים 1 בכל פעם, לאחר מכן לנצח גרידת וניל ולהמשיך להכות 5 דקות יותר. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות 4, מתחיל עם תערובת קמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה. מחלקים בין מחבתות עוגה, מתפשטים באופן שווה.
אופים שכבות עוגה עד שהם מתחילים להתרחק מצדדים של מחבתות ומלקט עץ או שיפוד יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מגניב 5 דקות מחבתות על מדפים, ואז להפוך שכבות עוגה על מדפים מגניב לחלוטין. (להשאיר את התנור על לקליית קוקוס.)
לטאטא יחד ביצים בקערה חסינת חום עד בשילוב היטב.
עם מקציף יבש נקי, מערבבים יחד סוכר, קורנפלור, וקורטוב של מלח בסיר 1 1/2 - ל 2-ליטר כבד, ולאחר מכן לטאטא במים ומיצים עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על מבשל חשוף, לטאטא כל הזמן, 2 דקות (תערובת תהיה עבה).
מוסיפים חצי מתערובת מיץ חם לביצים בזרם איטי, לטאטא, ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך מיצים בסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, רק עד שהוא מגיע לרתיחה.
הסר מחבת מחום, ולאחר מכן להוסיף חמאה גרידה, לטאטא עד החמאה נמסה. מילוי צ ' יל, פני השטח שלו מכוסה סיבוב חמאה של נייר שעווה (בצד חמאה למטה), עד קר, כ 30 דקות.
מורחים קוקוס במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור, ערבוב מדי פעם, עד זהב, 12 עד 15 דקות.
היכו יחד חלבונים ביצה, סוכר, מים, סירופ תירס, וקמצוץ של מלח בקערת מתכת גדולה עם מערבל חשמלי כף יד (מקצף נקי במידת הצורך) עד בשילוב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים תערובת להכות במהירות גבוהה עד שהוא מחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 5 עד 7 דקות. (מזג אוויר לח עשוי לחייב זמן מכות נוסף.)
הסר קערה מחום, ולאחר מכן להוסיף וניל ומיץ לימון ולהמשיך להכות עד ציפוי מקורר ועבה מאוד, 6 עד 10 דקות.
חצי כל עוגה אופקית עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להתפשט עם מילוי 3/4 כוס. מחסנית הנותרים שכבות עוגה באמצעות כ 3/4 כוס מילוי בין כל שכבה.
מורחים למעלה בצד של עוגה עם ציפוי ועוגת מעיל עם קוקוס, בעדינות לחיצה כדי לעזור לו לדבוק.
* שכבות עוגה (לא לפצל אופקית) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, עטוף בנפרד בניילון נצמד.* מילוי יכול להיות מקורר עד 8 שעות. מערבבים לפני התפשטות.* ציפוי יכול להתבצע 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.* העוגה יכולה להיות מורכבת וחלבית 2 שעות קדימה.