עוגת שכבות אפרסק שקדים
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 903 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר מגורען, שימורי משמש, משמשים קליפורניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו עוגת שכבת משמש, עוגת שכבות פטל שקדים, ו עוגת שכבות שמנת חמוצה שקדים קלה (מתכונים דומים).
הוראות
עקבות 2 (8 אינץ') מעגלים על גיליון 1 של נייר קלף ומעגל שלישי על גיליון שני. הפוך סדינים ולשים על 2 סדינים אפייה.
שקדים פולסים עם 1 1/3 כוסות ממתקים סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד (תערובת תהיה דומה חול), 2 עד 3 דקות.
להעביר קערה גדולה לנפות הנותרים 2 כוסות סוכר ממתקים, ולאחר מכן מערבבים עד בשילוב היטב.
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
הוסף סוכר מגורען קצת בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק, על 3 דקות.
מערבבים לבנים לתוך תערובת שקדים עד משולב לחלוטין( הבלילה תהיה עבה), ולאחר מכן לחלק את הבלילה באופן שווה בין מעגלים לייחס על גיליונות אפייה (כ 1 2/3 כוסות לכל מעגל), החלקה לתוך סיבובים עבים 1/2 אינץ'.
תנו סיבובים לעמוד, חשוף, בטמפרטורת החדר עד צמרות כבר לא דביק וצורות קרום אור, כ -30 דקות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 300 ° F.
אופים שכבות macaroon, החלפת מיקום של דפי אפייה באמצע הבישול, עד macaroons פריך וקצוות הם רק זהב חיוור בקושי, כ -25 דקות. כבה את התנור ותן למקרונים לעמוד בתנור 10 דקות. מגניב לחלוטין על דפי אפייה על מדפים, על 1 שעה.
משמשים מיובשים מבשלים במים בסיר כבד 2-3 ליטר, חשוף, מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם רכים מאוד ורוב הנוזל הוא התאדה, כ 15 דקות. מערבבים בשימורים, ואז להתקרר לחלוטין.
שקדים לחמם במחבת כבדה יבשה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שקדים חמים אבל עדיין לא צבעוני, על 2 דקות.
מוסיפים ממתקים סוכר וממשיכים לבשל, לערבב ולזרוק, עד שקדים קלויים קלות זיגוג סוכר הוא קרמל, כ 3 דקות. מיד להעביר שקדים לסדין גדול של נייר כסף להתפשט לתוך שכבה 1 עם מזלג. מגניב לגמרי.
ממש לפני ההגשה, הכה יחד מסקרפונה, שמנת כבדה ואמרטו עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד עבה וחלק, על 2 דקות. שמור 1/4 כוס שקדים פרלין, ולאחר מכן לקפל את השארית לתוך שמנת.
שים שכבה 1 macaroon על מגש ומרח עם שליש קומפוט (כ 1/2 כוס), ולאחר מכן להפיץ רבע מקרמנת mascarpone (כ 3/4 כוס) על גבי. הפוך שכבה נוספת עם macaroon השני באותו אופן. למעלה עם macaroon שנותר, נותר קומפוט, ואת שאר קרם (1 1/2 כוסות), ואז מפזרים שקדים פרליין שמורות.
* שכבות Macaroon יכולות להתבצע 2 ימים קדימה ונשמרות במיכל אטום, שכבות בין נייר קלף, בטמפרטורת החדר.* קומפוט משמש יכול להתבצע 5 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* שקדים פרליין ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.