עוגת שכבות דלעת מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 529 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, ביצים, קוקוס קל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 177°. חמאה שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 צדדים אינץ'. בשורה התחתונה של כל מחבת עם מעגל של נייר קלף. חמאה נייר קלף.
מפזרים את המחבתות בקמח, הקש על המחבתות כדי לפזר באופן שווה את הקמח, ולאחר מכן לנער את הקמח העודף. תניח בצד.
כדי להפוך את העוגה, בקערה גדולה, לנפות יחד את 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, סודה לשתיה, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, וציפורן. בקערה בינונית, לשלב את הביצים, שמן, וניל. בקערה בינונית נוספת, לשלב את פירה דלעת, קוקוס, אננס כתוש, דומדמניות.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב.
מוסיפים את תערובת הדלעת ומערבבים רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות, להפיץ אותו באופן שווה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך 15 דקות. הפעל סכין שולחן סביב קצה המחבתות כדי לשחרר את העוגות. הפוך את העוגות על המדפים וקלף את נייר הקלף.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ציפוי העוגות.
כדי להפוך את הציפוי, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית במשך כ 3 דקות עד חלקה.
מוסיף את החמאה ומכה במשך כ 2 דקות עד בשילוב.
מוסיף את purée דלעת לנצח עד incorporated, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר והוניל של הממתקים ומכים במשך כ 3 דקות עד פלאפי.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה או מגש. באמצעות מרית אופסט, מורחים מחצית הזיגוג מעל החלק העליון של שכבת העוגה הראשונה.
מורחים את הציפוי עד לקצה העליון ללא ציפוי הצדדים של העוגה. בזהירות למקם את העוגה השנייה על גבי, הזדנבות הקצוות.
מורחים את הזיגוג הנותר על החלק העליון של העוגה ללא ציפוי הצדדים. לסובב את הציפוי כדי לקשט את הדף. מקררים את העוגה כדי להגדיר את הציפוי.
הסר מהמקרר 30 עד 40 דקות לפני ההגשה.
העוגה יכולה להיות מורכבת עד 2 ימים מראש. מקררים עד קר, ולאחר מכן בזהירות לכסות עם ניילון נצמד. העוגה יכולה גם להיות עטוף בחוזקה וקפוא עד 1 חודש.
בואו להפשיר במקרר, כ -12 שעות.
Reprinted with permission from The New Thanksgiving Table by Diane Morgan, (C) October 2009 Chronicle Books