מתכון זה מספק 12 מנות. עם 529 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, ביצים, קוקוס קל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת דלעת עם ארבע שכבות עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 177°. חמאה שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 צדדים אינץ'. בשורה התחתונה של כל מחבת עם מעגל של נייר קלף. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
2
מפזרים את המחבתות בקמח, הקש על המחבתות כדי לפזר באופן שווה את הקמח, ולאחר מכן לנער את הקמח העודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
3
כדי להפוך את העוגה, בקערה גדולה, לנפות יחד את 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, סודה לשתיה, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, וציפורן. בקערה בינונית, לשלב את הביצים, שמן, וניל. בקערה בינונית נוספת, לשלב את פירה דלעת, קוקוס, אננס כתוש, דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתוש
סוכר מגורען
סודה לשתייה
קינמון
דומדמניות
קוקוס
דלעת
וניל
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
5
מוסיפים את תערובת הדלעת ומערבבים רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות, להפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב המחבתות במשך 15 דקות. הפעל סכין שולחן סביב קצה המחבתות כדי לשחרר את העוגות. הפוך את העוגות על המדפים וקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
סכין
8
בואו להתקרר לחלוטין לפני ציפוי העוגות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
9
כדי להפוך את הציפוי, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית במשך כ 3 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
10
מוסיף את החמאה ומכה במשך כ 2 דקות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
11
מוסיף את purée דלעת לנצח עד incorporated, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
12
מוסיפים את הסוכר והוניל של הממתקים ומכים במשך כ 3 דקות עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
13
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה או מגש. באמצעות מרית אופסט, מורחים מחצית הזיגוג מעל החלק העליון של שכבת העוגה הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
14
מורחים את הציפוי עד לקצה העליון ללא ציפוי הצדדים של העוגה. בזהירות למקם את העוגה השנייה על גבי, הזדנבות הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
15
מורחים את הזיגוג הנותר על החלק העליון של העוגה ללא ציפוי הצדדים. לסובב את הציפוי כדי לקשט את הדף. מקררים את העוגה כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
16
הסר מהמקרר 30 עד 40 דקות לפני ההגשה.
17
עשה קדימה
18
העוגה יכולה להיות מורכבת עד 2 ימים מראש. מקררים עד קר, ולאחר מכן בזהירות לכסות עם ניילון נצמד. העוגה יכולה גם להיות עטוף בחוזקה וקפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
19
בואו להפשיר במקרר, כ -12 שעות.
20
Reprinted with permission from The New Thanksgiving Table by Diane Morgan, (C) October 2009 Chronicle Books