עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון
עוגת שכבות שוקולד לב עם מוס שוקולד-קינמון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 885 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, ריבת דובדבנים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות מוס שוקולד, עוגת שכבות מוס שוקולד, ו עוגת שכבות מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 8x8x2 אינץ ' בצורת טבעת עוגה בצורת לב על גיליון נייר. לעטוף לסכל את הצדדים של הטבעת.
מברשת לסכל ובתוך הטבעת עם 1 כף חמאה; אבק עם קמח.
מנפים קמח, קקאו ומלח לקערה בינונית.
מערבבים ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
להקציף עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
הסר מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד עבה billowy ו סרט כבד נופל כאשר חובטים מורמים, כ 5 דקות. לנפות חצי מרכיבים יבשים מעל; לקפל בעדינות. חזור עם הנותרים מרכיבים יבשים.
להעביר 1/4 גביע הבלילה לקערה קטנה; לקפל 3 כפות חמאה. בעדינות לקפל תערובת חמאה לתוך הבלילה; לא overmix או הבלילה יהיה deflate.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
העברת עוגה עם נייר כדי מתלה; מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
להביא שמנת וקינמון מקלות רק כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
הסר מהחום; תן תלול 1 שעה בטמפרטורת החדר. מכסה ומקרר קרם קינמון בין לילה.
תערובת ריבה וקירש בקערה קטנה.
חותכים סביב הצדדים של העוגה; להרים את הטבעת. באמצעות מרית מתכת, לשחרר עוגה מנייר כסף ולהעביר למדף. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לשניים. באמצעות מחבת טארט התחתון, להעביר שכבת העוגה העליונה לעבודה משטח; לפנות בצד לחתוך למעלה.
מורחים חצי ריבה בצד לחתוך של שתי שכבות העוגה.
מסננים קרם קינמון לתוך קערה גדולה; לנצח עד פסגות רכות טופס. מערבבים שוקולד קצוץ דק בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד חלקה. מקפלים במהירות שוקולד חם לתוך קצפת (שוקולד חייב להיות חם להתמזג בצורה חלקה). מיד טיפה מוס על ידי dollops על שכבת העוגה התחתונה; להפיץ בתוך 3/4 אינץ ' של קצה. לחץ בעדינות על השכבה השנייה, בצד ריבה למטה, על גבי מוס. צדדים חלקים של עוגה עם מרית אופסט. צ ' יל התאספו עוגה על המדף בעת הכנת זיגוג.
להביא שמנת, 1/4 כוס מים, סירופ תירס, תה להרתיח בסיר קטן, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; תלול 5 דקות. מסננים לתוך סיר קטן אחר; לחזור לרתיחה.
מוסיפים שוקולד קצוץ גס; להקציף עד חלקה. זיגוג מגניב עד מעובה, אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
מניחים מדף עם עוגה מעל תבנית אפייה. לאט לשפוך זיגוג על העוגה כדי לכסות, באמצעות מרית אם יש צורך להפיץ באופן שווה. צמרמורת עד זיגוג מוצק, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מניחים עוגה על מגש ומגישים.