עוגת שכבות שוקולד לב עם מוס שוקולד-קינמון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 885 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, ריבת דובדבנים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות מוס שוקולד, עוגת שכבות מוס שוקולד, ו עוגת שכבות מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקום 8x8x2 אינץ ' בצורת טבעת עוגה בצורת לב על גיליון נייר. לעטוף לסכל את הצדדים של הטבעת.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד עבה billowy ו סרט כבד נופל כאשר חובטים מורמים, כ 5 דקות. לנפות חצי מרכיבים יבשים מעל; לקפל בעדינות. חזור עם הנותרים מרכיבים יבשים.
חותכים סביב הצדדים של העוגה; להרים את הטבעת. באמצעות מרית מתכת, לשחרר עוגה מנייר כסף ולהעביר למדף. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לשניים. באמצעות מחבת טארט התחתון, להעביר שכבת העוגה העליונה לעבודה משטח; לפנות בצד לחתוך למעלה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ
3
מורחים חצי ריבה בצד לחתוך של שתי שכבות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבה
4
מסננים קרם קינמון לתוך קערה גדולה; לנצח עד פסגות רכות טופס. מערבבים שוקולד קצוץ דק בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד חלקה. מקפלים במהירות שוקולד חם לתוך קצפת (שוקולד חייב להיות חם להתמזג בצורה חלקה). מיד טיפה מוס על ידי dollops על שכבת העוגה התחתונה; להפיץ בתוך 3/4 אינץ ' של קצה. לחץ בעדינות על השכבה השנייה, בצד ריבה למטה, על גבי מוס. צדדים חלקים של עוגה עם מרית אופסט. צ ' יל התאספו עוגה על המדף בעת הכנת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
הסר מהחום; תלול 5 דקות. מסננים לתוך סיר קטן אחר; לחזור לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים שוקולד קצוץ גס; להקציף עד חלקה. זיגוג מגניב עד מעובה, אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מניחים מדף עם עוגה מעל תבנית אפייה. לאט לשפוך זיגוג על העוגה כדי לכסות, באמצעות מרית אם יש צורך להפיץ באופן שווה. צמרמורת עד זיגוג מוצק, לפחות 2 שעות עד 1 יום.