קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון

עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון
עוגת שכבות שוקולד לב עם מוס שוקולד-קינמון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 885 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, ריבת דובדבנים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות מוס שוקולד, עוגת שכבות מוס שוקולד, ו עוגת שכבות מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום 8x8x2 אינץ ' בצורת טבעת עוגה בצורת לב על גיליון נייר. לעטוף לסכל את הצדדים של הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מברשת לסכל ובתוך הטבעת עם 1 כף חמאה; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מנפים קמח, קקאו ומלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להקציף עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הסר מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד עבה billowy ו סרט כבד נופל כאשר חובטים מורמים, כ 5 דקות. לנפות חצי מרכיבים יבשים מעל; לקפל בעדינות. חזור עם הנותרים מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
להעביר 1/4 גביע הבלילה לקערה קטנה; לקפל 3 כפות חמאה. בעדינות לקפל תערובת חמאה לתוך הבלילה; לא overmix או הבלילה יהיה deflate.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעביר את הבלילה לטבעת.
11
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
העברת עוגה עם נייר כדי מתלה; מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
להביא שמנת וקינמון מקלות רק כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום; תן תלול 1 שעה בטמפרטורת החדר. מכסה ומקרר קרם קינמון בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
תערובת ריבה וקירש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים סביב הצדדים של העוגה; להרים את הטבעת. באמצעות מרית מתכת, לשחרר עוגה מנייר כסף ולהעביר למדף. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לשניים. באמצעות מחבת טארט התחתון, להעביר שכבת העוגה העליונה לעבודה משטח; לפנות בצד לחתוך למעלה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מורחים חצי ריבה בצד לחתוך של שתי שכבות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ריבהריבה
4
מסננים קרם קינמון לתוך קערה גדולה; לנצח עד פסגות רכות טופס. מערבבים שוקולד קצוץ דק בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד חלקה. מקפלים במהירות שוקולד חם לתוך קצפת (שוקולד חייב להיות חם להתמזג בצורה חלקה). מיד טיפה מוס על ידי dollops על שכבת העוגה התחתונה; להפיץ בתוך 3/4 אינץ ' של קצה. לחץ בעדינות על השכבה השנייה, בצד ריבה למטה, על גבי מוס. צדדים חלקים של עוגה עם מרית אופסט. צ ' יל התאספו עוגה על המדף בעת הכנת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להביא שמנת, 1/4 כוס מים, סירופ תירס, תה להרתיח בסיר קטן, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום; תלול 5 דקות. מסננים לתוך סיר קטן אחר; לחזור לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים שוקולד קצוץ גס; להקציף עד חלקה. זיגוג מגניב עד מעובה, אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מניחים מדף עם עוגה מעל תבנית אפייה. לאט לשפוך זיגוג על העוגה כדי לכסות, באמצעות מרית אם יש צורך להפיץ באופן שווה. צמרמורת עד זיגוג מוצק, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים עוגה על מגש ומגישים.