עוגת שכבות מנטה שוקולד מהפך
עוגת שכבות מנטה שוקולד מהפך עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 296 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, צבעי מאכל, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: עוגת שכבות מנטה שוקולד, עוגת שכבות מנטה שוקולד, ו עוגת שכבה לבנה מהפך.
הוראות
קו שני 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה. מצפים מחבתות בתרסיס בישול ומפזרים קמח; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מזון לתינוקות וניל.
שלב את הקמחים, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב חמאה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים את השמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ותמצית של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים צבעי מאכל אם רוצים.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי. למעלה עם שכבת עוגה שנייה.
עבור הדובדבן, בקערה קטנה, לשלב את השוקולד מקורר, שמנת חמוצה וניל.
מורחים על גבי הצדדים של העוגה. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "