קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות פקאן עם ציפוי בננה

עוגת שכבות פקאן עם ציפוי בננה
גשו לסופר וקנו קמח, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות וניל עם ציפוי רום-גנאש, עוגת שכבת תפוח-ספייס עם זיגוג קרמל מערבולת, ו עוגת שכבות שוקולד ואספרסו עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וקינמון. תניח בצד.הכה את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
מערבבים בוניל.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
אופים 22-25 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על חוט rack.To הפוך את הדובדבן: בקערה גדולה, מועך את הבננה. מערבבים בחמאה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את הסוכר ב 3-4 תוספות ומערבבים עד חלקה להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת עוגה. לכסות את החלק העליון עם חצי הדובדבן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. מכסה את החלק העליון עם הדובדבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מקשטים, אם תרצה, עם אגוזי פקאן.מקררים את העוגה עד שהציפוי נקבע (1-2 שעות) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1גדולפרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים2(חוֹרֶף)אגוזי פקאן קצוצים גס, קלוי (אופציונלי)אגוזי פקאן קצוצים גס, קלוי (אופציונלי)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס