גשו לסופר וקנו קמח, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות וניל עם ציפוי רום-גנאש, עוגת שכבת תפוח-ספייס עם זיגוג קרמל מערבולת, ו עוגת שכבות שוקולד ואספרסו עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וקינמון. תניח בצד.הכה את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
מערבבים בוניל.בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
5
אופים 22-25 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על חוט rack.To הפוך את הדובדבן: בקערה גדולה, מועך את הבננה. מערבבים בחמאה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את הסוכר ב 3-4 תוספות ומערבבים עד חלקה להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
7
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת עוגה. לכסות את החלק העליון עם חצי הדובדבן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. מכסה את החלק העליון עם הדובדבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
8
מקשטים, אם תרצה, עם אגוזי פקאן.מקררים את העוגה עד שהציפוי נקבע (1-2 שעות) לפני ההגשה.