עוגת שכבות צהובה עם ציפוי וניל
עוגת שכבה צהובה עם ציפוי וניל עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1029 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, ו עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני 9 על 2 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות וקו עם נייר קלף; חמאה ואבק עם קמח. בקערה, לערבב את 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח. בכוס, לערבב את החלב עם וניל.
במערבל עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד אור שמנת.
מוסיף את הסוכר והכה עד רכות, 4 דקות. מקציפים בביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה. הכה את החומרים היבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת חלב גירוד את הקערה.
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך כ -35 דקות, עד קפיצי.
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מתלה. לקלף את הנייר, להפוך את העוגות זקופות להתקרר לחלוטין.
במערבל עומד מצויד עם המקצף, להכות את החמאה וחלמון ביצה במהירות בינונית גבוהה עד שמנת. הכה בסוכר במהירות נמוכה. לנצח את הקרם, וניל ומלח, ואז להכות במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות יותר.
מורחים 1 כוס של ציפוי על שכבת עוגה העליון עם השכבה השנייה; כפור את החלק העליון ואת הצדדים.