עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה
עוגת שכבה צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שעועית וניל, סודה לשתיה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מתלים העליון והנמוך של תנור; מחממים עד 177°. מעיל cakepans עם תרסיס nonstick. שורה תחתונה שלתיבות עם קלף-נייר סיבובים; נייר זכוכית.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, bakingsoda, ומלח בקערה גדולה עד לא lumpsremain.
מערבבים חלב חמאה, שמן, וvanillain קערה בינונית.
מערבבים סוכר, חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה אחרת. לגרד זרעים מפולי וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת חמאה עד אור ורך, 3-4 דקות.
מוסיפים חלמונים וביצים אחד בכל פעם, מכים כדי להתמזג בין additionsומדי פעם מגרד את הצדדים וbottom של קערה.
המשך להכות תערובת, occasionallyscraping למטה הצדדים התחתון של קערה, עד כמעט הוכפל נפח verylight, אוורירי, צהוב חיוור, 5-6 דקות. חשוב מאוד שלא ישארו גושים בבמה הזו. (גירוד מזדמן של הקערה, במיוחד התחתון, עוזר למנוע גושים.)
עם מיקסר על נמוך, להוסיף ingredentsin 3 תוספות, לסירוגין עם buttermilkmixture 2 תוספות, מתחיל וending עם מרכיבים יבשים.
מחלקים הבלילה באופן שווה בין preparedpans, על 3 1/2 כוסות למחבת. חלק עליון.
אופים, סיבוב עוגות משמאל לימין ומלמעלה לתחתית באמצע הדרך, untilcakes הם חום זהוב בהיר, centersspring בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, ו atester מוכנס לתוך המרכזים יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 35–40minutes.
להעביר עוגות מתלים תיל; בואו inpans מגניב לפחות 30 דקות. הפוך cakesonto מתלים, לקלף את קלף, ולתת coolcompletely.
באמצעות סכין משונן ארוך, להסיר topdome וכל בליטות מכל עוגה כדי ליצור משטח שטוח. חותכים כל עוגה חצי אופקית כדי להפוך 6 שכבות total.DO קדימה: עוגות יכול להיות אפוי 1 יום קדימה.לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מערבבים שוקולד וסירופ תירס בקערת מתכת גדולה מעל סיר גדול של מים רותחים נמס וחלק; להסיר מהחום.מערבבים שמנת חמוצה, מלח, ווניל בקערה בינונית; להגדיר מעל אותה סיר שלמים. מערבבים עד שהתערובת חמימהלא חם, כ 2 דקות.
מוסיפים תערובת sourcream לתערובת שוקולד; stiruntil חלקה ומבריקה. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות אבקותסוגר וחמאה בקערה בינונית עד אור ורך, 2-3 דקות. Scraf downsides of bowl. לאט לאט פעימה בchocolatemixture. המשך להכות עד לא lumpsremain, על 2 דקות. ציפוי צריך להיות חלק ומבריק. כיסוי וצינה מאור עד אש, כ -30 דקות.
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או גדולצלחת. כף 1/3 כוס ציפוי מעל; השימושיכול לקזז מרית או את הגב של כף,ציפוי חלק לקצה העוגה, יצירת שכבת aneven.
מניחים שכבה נוספת עוגה על גבי.חזור עם ציפוי ושומרי הסף.
מורחים את הציפוי שנותר על גבי וגופי העוגה. האם קדימה: העוגה יכולה להיותמעשה 1 יום קדימה. כיסוי עם עוגת דומיה וחנות בטמפרטורת החדר.