קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה

עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה
עוגת שכבה צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שעועית וניל, סודה לשתיה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מתלים העליון והנמוך של תנור; מחממים עד 177°. מעיל cakepans עם תרסיס nonstick. שורה תחתונה שלתיבות עם קלף-נייר סיבובים; נייר זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, bakingsoda, ומלח בקערה גדולה עד לא lumpsremain.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים חלב חמאה, שמן, וvanillain קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים סוכר, חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה אחרת. לגרד זרעים מפולי וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת חמאה עד אור ורך, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים חלמונים וביצים אחד בכל פעם, מכים כדי להתמזג בין additionsומדי פעם מגרד את הצדדים וbottom של קערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
המשך להכות תערובת, occasionallyscraping למטה הצדדים התחתון של קערה, עד כמעט הוכפל נפח verylight, אוורירי, צהוב חיוור, 5-6 דקות. חשוב מאוד שלא ישארו גושים בבמה הזו. (גירוד מזדמן של הקערה, במיוחד התחתון, עוזר למנוע גושים.)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
עם מיקסר על נמוך, להוסיף ingredentsin 3 תוספות, לסירוגין עם buttermilkmixture 2 תוספות, מתחיל וending עם מרכיבים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מחלקים הבלילה באופן שווה בין preparedpans, על 3 1/2 כוסות למחבת. חלק עליון.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים, סיבוב עוגות משמאל לימין ומלמעלה לתחתית באמצע הדרך, untilcakes הם חום זהוב בהיר, centersspring בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, ו atester מוכנס לתוך המרכזים יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 35–40minutes.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
להעביר עוגות מתלים תיל; בואו inpans מגניב לפחות 30 דקות. הפוך cakesonto מתלים, לקלף את קלף, ולתת coolcompletely.
11
באמצעות סכין משונן ארוך, להסיר topdome וכל בליטות מכל עוגה כדי ליצור משטח שטוח. חותכים כל עוגה חצי אופקית כדי להפוך 6 שכבות total.DO קדימה: עוגות יכול להיות אפוי 1 יום קדימה.לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים שוקולד וסירופ תירס בקערת מתכת גדולה מעל סיר גדול של מים רותחים נמס וחלק; להסיר מהחום.מערבבים שמנת חמוצה, מלח, ווניל בקערה בינונית; להגדיר מעל אותה סיר שלמים. מערבבים עד שהתערובת חמימהלא חם, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים תערובת sourcream לתערובת שוקולד; stiruntil חלקה ומבריקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות אבקותסוגר וחמאה בקערה בינונית עד אור ורך, 2-3 דקות. Scraf downsides of bowl. לאט לאט פעימה בchocolatemixture. המשך להכות עד לא lumpsremain, על 2 דקות. ציפוי צריך להיות חלק ומבריק. כיסוי וצינה מאור עד אש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או גדולצלחת. כף 1/3 כוס ציפוי מעל; השימושיכול לקזז מרית או את הגב של כף,ציפוי חלק לקצה העוגה, יצירת שכבת aneven.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
מניחים שכבה נוספת עוגה על גבי.חזור עם ציפוי ושומרי הסף.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6
מורחים את הציפוי שנותר על גבי וגופי העוגה. האם קדימה: העוגה יכולה להיותמעשה 1 יום קדימה. כיסוי עם עוגת דומיה וחנות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים