תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מתנשא שכבת קוקוס עוגה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1149 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, תמצית קוקוס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת שוקולד ללא קמח מתנשאת, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה ארבעה מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו המחבתות עם נייר קלף וחמאה וקמח הנייר. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, לשלב את הביצים, סוכר ווניל להכות במהירות גבוהה עד התערובת היא קלה, רכה ושילש נפח. עם המיקסר על, בהדרגה להכות את השמן עד incorporated. בקערה בינונית, לנפות את הקמח עם קורנפלור ומלח. מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לתערובת הביצה החבוטה עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות ואופים את העוגות במשך 20 עד 22 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להעביר את העוגות מתלה ולתת מגניב. Unmold העוגות לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
5
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם המים ומבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, רק עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בואו מגניב, אז מערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
7
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ומערבבים על חום גבוה עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להפסיק לערבב, ואז להרתיח את הסירופ עד שהוא מגיע 238 (שלב כדור רך) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
בינתיים, במערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות המשרד טופס. עם המיקסר במהירות בינונית גבוהה, בהדרגה להכות את סירופ סוכר חם. להפחית את המהירות בינונית ומכה עד מרנג הוא מקורר לטמפרטורת החדר. הכה בחמאה, 2 או 3 כפות בכל פעם, עד שכל החמאה כבר שולבה. מקציפים את תמצית הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוס
סם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מברישים את הרום להשרות על העוגות. הגדר שכבה אחת על צלחת גדולה ולהפיץ 1 1/4 כוסות של הציפוי על גבי; חזור עם 2 שכבות העוגה הבאות. מכסים בשכבת העוגה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דבש הדרים
10
מורחים את הזיגוג הנותר באופן שווה מסביב לצד ומעל החלק העליון של העוגה, ומערבלים אותו באופן דקורטיבי על גבי. לחץ בעדינות על הקוקוס הקלוי על הצד של העוגה. מקררים את העוגה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.