קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד
עוגת שכבות שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, שוקולד מריר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 141 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את התבניות: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקפלים דף נייר קלף גדול לשניים; שמים מעל תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ'. עקבו אחר תבנית העוגה ואז גזרו את העיגול ליצירת שני סיבובי קלף. ריססו שתי תבניות עוגה בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול; התאימו סיבוב קלף לכל אחת. ריססו שוב את התבניות, ואז אבקו בקמח והקישו את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
יוצקים את הקפה לכוס מדידה או קערה נוזלית; מקציפים פנימה את אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הקמח, המלח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והסוכר בקערה של מערבל מעמד; מערבבים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, וניל ו -2 כוסות מים; מקציפים במהירות בינונית, 2 דקות. הפחיתו את המהירות לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקפה-קקאו בזרם איטי עד לאיחוד. הבלילה תהיה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
אופים את העוגות: מחלקים את הבלילה בין התבניות המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים עד שיפוד מוכנס לתוך באמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים להתקרר במחבתות על רשת, 10 דקות, ואז הופכים את העוגות אל המתלה להתקרר לחלוטין.
7
מניחים כל עוגה על עיגול עוגת קרטון בגודל 10 אינץ ' (זה עוזר לייצב את השכבות תוך כדי הזזתן), עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מכינים את הגנאש: מרסקים את השוקולד המריר במעבד מזון גדול. מביאים את השמנת רק לרתיחה. כשהמנוע פועל, יוצקים את השמנת החמה דרך צינור ההזנה; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בקערת מי קרח. מצננים, מערבבים לעיתים קרובות, עד שהגנאש קריר אך לא נוקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הכינו את הקליפה: מיקרוגל את השוקולד הלבן במרווחים של 15 שניות עד ששני שליש נמסו; מערבבים להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מגרדים לשקית רוכסן ואוטמים. הניחו מגן יריעות פלסטיק על כל אחד מ -2 ניירות אפייה. חותכים פינה מהשקית; צינורות קווים דקים של שוקולד לבן מעל הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מקררים את ניירות האפייה עד להתייצבות השוקולד הלבן, כ -10 דקות, ואז חוזרים על התהליך עם שוקולד החלב, ומציפים קווים דקים על השוקולד הלבן. מקררים עד להתייצבות שוקולד החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
ממיסים את השוקולד המריר באותו אופן, ואז מורחים על קווי השוקולד הלבן והחלב בעזרת מרית אופסט. מקררים עד שקשה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
שוקולד חלבשוקולד חלב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
14
קלף את מגיני הסדין מהשוקולד ושבר את יריעות השוקולד לרסיסים בגדלים שונים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
15
פורסים את השכבות: לשים עוגה אחת על פטיפון עוגה. מניחים סכין משוננת ארוכה על דופן העוגה, בערך באמצע הדרך. סובב לאט את הפטיפון כך שהסכין פורסת את העוגה לשניים אופקית. אל תזיז את הסכין הרבה-תן לסיבוב הפטיפון לעשות את העבודה. חזור על הפעולה עם העוגה השנייה ליצירת 4 שכבות; מעבירים כל אחד לעיגול קרטון. (אם אין לכם פטיפון, פורסים בזהירות את העוגות לשניים על קרש חיתוך.)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מעבירים מחצית מהגנאש לקערה ומקציפים עד לקבלת צבע חום בהיר ותפוח.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים שכבת עוגה אחת (עדיין על עיגול קרטון) על הפטיפון; כף שליש מהגנאש המוקצף מעל. סובבו את הפטיפון כדי להחליק את הגנאש בעזרת מרית ארוכה (או פשוט להרכיב ולכפור על צלחת עוגה). חזור על כריך כל 4 שכבות עוגה עם גנאש מוקצף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מורחים את הכל מלבד 1/2 כוס מהגנאש הלא מוקצף מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מקשטים את העוגה: לוחצים את קליפת השוקולד על דפנות העוגה, בעזרת בובות קטנות של הגנאש שנותר כדי לעזור לחתיכות להידבק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נביחהנביחה
5
צילום: פרניל פדרסן

מרכיבים