קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד
עוגת שכבות שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, שוקולד מריר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 141 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את התבניות: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקפלים דף נייר קלף גדול לשניים; שמים מעל תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ'. עקבו אחר תבנית העוגה ואז גזרו את העיגול ליצירת שני סיבובי קלף. ריססו שתי תבניות עוגה בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול; התאימו סיבוב קלף לכל אחת. ריססו שוב את התבניות, ואז אבקו בקמח והקישו את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
יוצקים את הקפה לכוס מדידה או קערה נוזלית; מקציפים פנימה את אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים את הקמח, המלח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והסוכר בקערה של מערבל מעמד; מערבבים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, וניל ו -2 כוסות מים; מקציפים במהירות בינונית, 2 דקות. הפחיתו את המהירות לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקפה-קקאו בזרם איטי עד לאיחוד. הבלילה תהיה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
אופים את העוגות: מחלקים את הבלילה בין התבניות המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
אופים עד שיפוד מוכנס לתוך באמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים להתקרר במחבתות על רשת, 10 דקות, ואז הופכים את העוגות אל המתלה להתקרר לחלוטין.
7
מניחים כל עוגה על עיגול עוגת קרטון בגודל 10 אינץ ' (זה עוזר לייצב את השכבות תוך כדי הזזתן), עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
מכינים את הגנאש: מרסקים את השוקולד המריר במעבד מזון גדול. מביאים את השמנת רק לרתיחה. כשהמנוע פועל, יוצקים את השמנת החמה דרך צינור ההזנה; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בקערת מי קרח. מצננים, מערבבים לעיתים קרובות, עד שהגנאש קריר אך לא נוקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
הכינו את הקליפה: מיקרוגל את השוקולד הלבן במרווחים של 15 שניות עד ששני שליש נמסו; מערבבים להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
11
מגרדים לשקית רוכסן ואוטמים. הניחו מגן יריעות פלסטיק על כל אחד מ -2 ניירות אפייה. חותכים פינה מהשקית; צינורות קווים דקים של שוקולד לבן מעל הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מקררים את ניירות האפייה עד להתייצבות השוקולד הלבן, כ -10 דקות, ואז חוזרים על התהליך עם שוקולד החלב, ומציפים קווים דקים על השוקולד הלבן. מקררים עד להתייצבות שוקולד החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
ממיסים את השוקולד המריר באותו אופן, ואז מורחים על קווי השוקולד הלבן והחלב בעזרת מרית אופסט. מקררים עד שקשה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
שוקולד חלבשוקולד חלב
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
14
קלף את מגיני הסדין מהשוקולד ושבר את יריעות השוקולד לרסיסים בגדלים שונים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
15
פורסים את השכבות: לשים עוגה אחת על פטיפון עוגה. מניחים סכין משוננת ארוכה על דופן העוגה, בערך באמצע הדרך. סובב לאט את הפטיפון כך שהסכין פורסת את העוגה לשניים אופקית. אל תזיז את הסכין הרבה-תן לסיבוב הפטיפון לעשות את העבודה. חזור על הפעולה עם העוגה השנייה ליצירת 4 שכבות; מעבירים כל אחד לעיגול קרטון. (אם אין לכם פטיפון, פורסים בזהירות את העוגות לשניים על קרש חיתוך.)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מעבירים מחצית מהגנאש לקערה ומקציפים עד לקבלת צבע חום בהיר ותפוח.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים שכבת עוגה אחת (עדיין על עיגול קרטון) על הפטיפון; כף שליש מהגנאש המוקצף מעל. סובבו את הפטיפון כדי להחליק את הגנאש בעזרת מרית ארוכה (או פשוט להרכיב ולכפור על צלחת עוגה). חזור על כריך כל 4 שכבות עוגה עם גנאש מוקצף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מורחים את הכל מלבד 1/2 כוס מהגנאש הלא מוקצף מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
מקשטים את העוגה: לוחצים את קליפת השוקולד על דפנות העוגה, בעזרת בובות קטנות של הגנאש שנותר כדי לעזור לחתיכות להידבק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נביחהנביחה
5
צילום: פרניל פדרסן