קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד
עוגת שכבות שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, שוקולד מריר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 141 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את התבניות: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקפלים דף נייר קלף גדול לשניים; שמים מעל תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ'. עקבו אחר תבנית העוגה ואז גזרו את העיגול ליצירת שני סיבובי קלף. ריססו שתי תבניות עוגה בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול; התאימו סיבוב קלף לכל אחת. ריססו שוב את התבניות, ואז אבקו בקמח והקישו את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
יוצקים את הקפה לכוס מדידה או קערה נוזלית; מקציפים פנימה את אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את הקמח, המלח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והסוכר בקערה של מערבל מעמד; מערבבים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, וניל ו -2 כוסות מים; מקציפים במהירות בינונית, 2 דקות. הפחיתו את המהירות לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקפה-קקאו בזרם איטי עד לאיחוד. הבלילה תהיה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים את העוגות: מחלקים את הבלילה בין התבניות המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד שיפוד מוכנס לתוך באמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים להתקרר במחבתות על רשת, 10 דקות, ואז הופכים את העוגות אל המתלה להתקרר לחלוטין.
7
מניחים כל עוגה על עיגול עוגת קרטון בגודל 10 אינץ ' (זה עוזר לייצב את השכבות תוך כדי הזזתן), עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מכינים את הגנאש: מרסקים את השוקולד המריר במעבד מזון גדול. מביאים את השמנת רק לרתיחה. כשהמנוע פועל, יוצקים את השמנת החמה דרך צינור ההזנה; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בקערת מי קרח. מצננים, מערבבים לעיתים קרובות, עד שהגנאש קריר אך לא נוקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הכינו את הקליפה: מיקרוגל את השוקולד הלבן במרווחים של 15 שניות עד ששני שליש נמסו; מערבבים להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
מגרדים לשקית רוכסן ואוטמים. הניחו מגן יריעות פלסטיק על כל אחד מ -2 ניירות אפייה. חותכים פינה מהשקית; צינורות קווים דקים של שוקולד לבן מעל הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מקררים את ניירות האפייה עד להתייצבות השוקולד הלבן, כ -10 דקות, ואז חוזרים על התהליך עם שוקולד החלב, ומציפים קווים דקים על השוקולד הלבן. מקררים עד להתייצבות שוקולד החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
ממיסים את השוקולד המריר באותו אופן, ואז מורחים על קווי השוקולד הלבן והחלב בעזרת מרית אופסט. מקררים עד שקשה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
שוקולד חלבשוקולד חלב
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
14
קלף את מגיני הסדין מהשוקולד ושבר את יריעות השוקולד לרסיסים בגדלים שונים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
15
פורסים את השכבות: לשים עוגה אחת על פטיפון עוגה. מניחים סכין משוננת ארוכה על דופן העוגה, בערך באמצע הדרך. סובב לאט את הפטיפון כך שהסכין פורסת את העוגה לשניים אופקית. אל תזיז את הסכין הרבה-תן לסיבוב הפטיפון לעשות את העבודה. חזור על הפעולה עם העוגה השנייה ליצירת 4 שכבות; מעבירים כל אחד לעיגול קרטון. (אם אין לכם פטיפון, פורסים בזהירות את העוגות לשניים על קרש חיתוך.)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מעבירים מחצית מהגנאש לקערה ומקציפים עד לקבלת צבע חום בהיר ותפוח.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים שכבת עוגה אחת (עדיין על עיגול קרטון) על הפטיפון; כף שליש מהגנאש המוקצף מעל. סובבו את הפטיפון כדי להחליק את הגנאש בעזרת מרית ארוכה (או פשוט להרכיב ולכפור על צלחת עוגה). חזור על כריך כל 4 שכבות עוגה עם גנאש מוקצף.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מורחים את הכל מלבד 1/2 כוס מהגנאש הלא מוקצף מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מקשטים את העוגה: לוחצים את קליפת השוקולד על דפנות העוגה, בעזרת בובות קטנות של הגנאש שנותר כדי לעזור לחתיכות להידבק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
נביחהנביחה
5
צילום: פרניל פדרסן