מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, אבקת אספרסו מיידית, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד-מוצק, עוגת סטאוט שוקולד עם ציפוי שוקולד מאלט חמאה, ו עוגת שכבות שוקולד מלט & מוצק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat עד 177°. חמאה וקמח two9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -highsides. שורה תחתונה של כל עוגה מחבתעם נייר קלף עגול; חמאה ושטף קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מקום chocolatein קצוץ קערת מתכת בינונית. להגדיר קערה oversaucepan של מים בקושי מבשלים וstir עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הסר קערה מעל מים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לטאטא קמח, אבקת אפייה, bakingsoda, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה ו 11 / 4 כוסות סוכר בקערה גדולה עד רכה וצהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
5
מוסיפים חלמונים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. הכה ב luffewarm meltedchocolate, ואז stout וקפה. תערובת Beatflour לתוך תערובת שוקולד ב 2תוספות רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קפה
סטאוט
ביצה
6
באמצעות מקצף יבש נקי, להכות eggwhites הנותרים 3 כפות סוכר בקערה בינונית אחרת עד נוקשה אבללא יבש. מקפלים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך cakebatter כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל את השארההלבנים ב 2 תוספות. מחלקים batterbetween מחבתות עוגה מוכנות (כ 3 כוסות לכל); צמרות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenters יוצא נקי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
להעביר עוגות מתלים מגניב מחבתות 20minutes. הפוך עוגות על מתלים; removeparchment נייר מגניב completely.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverand לאחסן בטמפרטורת החדר.
1
מקום chocolatein קצוץ בינוני קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
Combinewhipping קרם ואבקת אספרסו בסיר medium. להביא תערובת שמנת tosimmer מעל חום בינוני גבוה, לטאטא אזורית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים תערובת שמנת overchopped שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד שוקולד נמס וmixture הוא חלק. Chill chocolate frostinguntil מעט מעובה ומורח, ערבוב מדי פעם, כ 2 שעות (או מצמרר forquick, הציפוי במקום freezeruntil מעובה ומורחבת, stirringoccasionally, כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
באמצעות סכין משונן, לקצץ עגולים משני שכבות העוגה כך topsare שטוח.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
5
מניחים שכבת עוגה 1, sideup גזוז, על 9 אינץ ' קוטר טארט פאן תחתית orcardboard עגול, ואז במקום על מדף setover אפייה גיליון. זרוק 1 1/4 כוסות כפורעל כף גדולה על גבי שכבת העוגה;להפיץ ציפוי באופן שווה לקצוות עם offsetspatula או סכין חמאה. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, לקצץ בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
חמאה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סכין חמאה
טופס טארט
6
Spreadremaining זיגוג באופן שווה על גביהצד של עוגה. לעשות קדימה: יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מכסים בעוגה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
7
בואו עוגה לעמוד ב roomtemperature לפחות 1 שעה ועד 3hours לפני ההגשה.
1
אם אתה יכול למצוא אותו, להשתמש סטאוט achocolate (מבשלת ברוקלין
מרכיבים שתצטרך
סטאוט
2
המבשלה נוכלים של אורגון לעשות את זה) בבלילה העוגה. הטעם השוקולדי בבירה מגיע מתמלטים כהים. כמה brewers אפילו להוסיף קצתשוקולדים לבירה גם כן. אם אתה לא יכוללמצוא סטאוט שוקולד, להשתמש סטאוט אחר, כגון גינס. סיירה נבאדה פורטר ו