קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד

עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד
מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, אבקת אספרסו מיידית, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד-מוצק, עוגת סטאוט שוקולד עם ציפוי שוקולד מאלט חמאה, ו עוגת שכבות שוקולד מלט & מוצק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat עד 177°. חמאה וקמח two9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -highsides. שורה תחתונה של כל עוגה מחבתעם נייר קלף עגול; חמאה ושטף קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
מקום chocolatein קצוץ קערת מתכת בינונית. להגדיר קערה oversaucepan של מים בקושי מבשלים וstir עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הסר קערה מעל מים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לטאטא קמח, אבקת אפייה, bakingsoda, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה ו 11 / 4 כוסות סוכר בקערה גדולה עד רכה וצהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים חלמונים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. הכה ב luffewarm meltedchocolate, ואז stout וקפה. תערובת Beatflour לתוך תערובת שוקולד ב 2תוספות רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קפהקפה
סטאוטסטאוט
ביצהביצה
6
באמצעות מקצף יבש נקי, להכות eggwhites הנותרים 3 כפות סוכר בקערה בינונית אחרת עד נוקשה אבללא יבש. מקפלים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך cakebatter כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל את השארההלבנים ב 2 תוספות. מחלקים batterbetween מחבתות עוגה מוכנות (כ 3 כוסות לכל); צמרות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenters יוצא נקי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
להעביר עוגות מתלים מגניב מחבתות 20minutes. הפוך עוגות על מתלים; removeparchment נייר מגניב completely.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverand לאחסן בטמפרטורת החדר.
1
מקום chocolatein קצוץ בינוני קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
Combinewhipping קרם ואבקת אספרסו בסיר medium. להביא תערובת שמנת tosimmer מעל חום בינוני גבוה, לטאטא אזורית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים תערובת שמנת overchopped שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד שוקולד נמס וmixture הוא חלק. Chill chocolate frostinguntil מעט מעובה ומורח, ערבוב מדי פעם, כ 2 שעות (או מצמרר forquick, הציפוי במקום freezeruntil מעובה ומורחבת, stirringoccasionally, כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
באמצעות סכין משונן, לקצץ עגולים משני שכבות העוגה כך topsare שטוח.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
5
מניחים שכבת עוגה 1, sideup גזוז, על 9 אינץ ' קוטר טארט פאן תחתית orcardboard עגול, ואז במקום על מדף setover אפייה גיליון. זרוק 1 1/4 כוסות כפורעל כף גדולה על גבי שכבת העוגה;להפיץ ציפוי באופן שווה לקצוות עם offsetspatula או סכין חמאה. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, לקצץ בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכין חמאהסכין חמאה
טופס טארטטופס טארט
6
Spreadremaining זיגוג באופן שווה על גביהצד של עוגה. לעשות קדימה: יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מכסים בעוגה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
7
בואו עוגה לעמוד ב roomtemperature לפחות 1 שעה ועד 3hours לפני ההגשה.
1
אם אתה יכול למצוא אותו, להשתמש סטאוט achocolate (מבשלת ברוקלין
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
2
המבשלה נוכלים של אורגון לעשות את זה) בבלילה העוגה. הטעם השוקולדי בבירה מגיע מתמלטים כהים. כמה brewers אפילו להוסיף קצתשוקולדים לבירה גם כן. אם אתה לא יכוללמצוא סטאוט שוקולד, להשתמש סטאוט אחר, כגון גינס. סיירה נבאדה פורטר ו
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סטאוטסטאוט
בירהבירה
3
סמואל אדמס, הני פורטר, היה תומך היטב במתכון הזה.
מרכיבים שתצטרך
פורטר.פורטר.
דבשדבש
4
בתיאבון