עוגת שכבת קוקוס טרייה
עוגת שכבות קוקוס טרייה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך קרם של טרטר, אבקת אפייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבת קוקוס טרייה, עוגת שכבות תות טרי, ו מתכון עוגת שכבות בננה טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
פירס העין הרכה ביותר של כל קוקוס עם מברג קטן ולאסוף נוזל ב 2 קערות נפרדות לדגימה. אם אחד מהטעמים מעופש, להשליך קוקוס ונוזל ולהתחיל מחדש עם אחר. מסננים נוזל מ 2 אגוזי קוקוס דרך מסננת מרופדת-נייר-מגבת לחה למדידה 1 כוס ולהגדיר אגוזי קוקוס הצידה. (אתה צריך על 3/4 כוס נוזלי. אם לא, להוסיף מים.) מביאים לרתיחה עם סוכר וקורט של מלח בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס. מגניב ומילואים.
אופים קוקוסים על המדף התחתון 15 דקות. תשאירי את התנור דולק. לשבור פגזים עם פטיש, ולאחר מכן להסיר בשר עם מברג, מחטט אותו בזהירות. לקלף קרום חום מבשר עם מקלף ירקות. לגרר גס מספיק קוקוס על חורים גדולים של פומפיה תיבת למדוד 5 כוסות.
מחבתות עוגת חמאה, ולאחר מכן שורה תחתונה של כל אחד עם סיבוב של נייר קלף קלף קלף קלף קלף קלף ו קלף חמאה. מחבתות קמח, לדפוק את עודף.
לנפות יחד קמח (3 1/3 כוסות), אבקת אפייה, ומלח.
לנצח חמאה 1 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם תערובת חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת רק משולב.
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ואז להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים הבלילה באופן שווה מחבתות ומחבתות ראפ על הדלפק מספר פעמים כדי לחסל בועות אוויר.
מניחים 2 מחבתות על המדף העליון ומחבת 1 על המדף התחתון ואופים 20 דקות. החלפת מיקום של מחבתות ואופים עד הזהב ואת עץ לאסוף מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 10 עד 15 דקות יותר. עוגות מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצוות של מחבתות ולהפוך עוגות על מדפים. להשליך קלף מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
היכו יחד חלבונים ביצה, סוכר, מים, סירופ תירס, שמנת טרטר, ומלח בקערה עמוקה גדולה עם מערבל כף יד (מקצף נקי במידת הצורך) עד בשילוב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים תערובת להכות במהירות גבוהה עד שהוא מחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 5 עד 7 דקות. (מזג אוויר לח עשוי לחייב זמן מכות נוסף.)
הסר קערה מחום, ולאחר מכן להוסיף וניל לנצח עד ציפוי מקורר ועבה מאוד, 6 עד 10 דקות.
מעבירים 2 1/3 כוסות ציפוי לקערה אחרת ומערבבים 2 כוסות קוקוס כדי להפוך את המילוי.
שים 1 שכבת עוגה על דוכן עוגה או צלחת גדולה.
מברשת העליון עם שליש של סירופ קוקוס שמור, ואז להפיץ עם חצי מילוי. חזור עם שכבה נוספת, יותר סירופ, ומילוי קוקוס שנותר, ולאחר מכן למעלה עם שכבה שלישית.
מברשת העליון עם סירופ הנותרים, ולאחר מכן לכסות את העוגה עם הנותרים ציפוי ומעיל עם קוקוס שנותר, בעדינות לחיצה כדי לעזור לו לדבוק.
* קוקוסים יכולים לפעמים להיות מעופשים. אולי אתה רוצה לקנות אחד נוסף.* חלבוני הביצה בציפוי לא יכול להיות מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר, עטוף בנפרד בניילון נצמד.* העוגה ניתן להרכיב 4 שעות קדימה.