עוגת שמן זית
עוגת שמן זית דורשת על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 466 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרמלדה כתומה, גרידת לימון, עלי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת שמן זית שוקולד וקלמנטיין. העוגה שלי, ו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן 2 (10 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
בסיר שאינו מגיב, להפחית את מיץ התפוזים מעל חום בינוני עד 1/4 כוס.
מוסיפים מלח, מערבבים, ולתת מגניב.
מקציפים קלות ביצים עם חיבור ההנעה במערבל עומד על גבוה במשך 1 דקה עד מקציף.
מוסיפים חלב, סוכר, ליקר, שמן זית, מיץ תפוזים מופחת, גרידת לימון, אניס ו 1 כפית רוזמרין.
מערבבים במשך 1 דקה עד מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה עד מעורבב היטב וחלק.
יוצקים חצי מהתערובת לתוך כל מחבת עוגה משומנת.
מקום על מדף להתקרר. תריץ סכין בקצוות ותניח אותה על צלחת. בעוד העוגה עדיין חמה, חלקה 3 כפות של ריבה על גבי כל עוגה.
מפזרים הנותרים 1 כפית רוזמרין באופן שווה על שתי העוגות.
מרכז קישוט עם רוזמרי sprig.
חותכים כל עוגה לתוך טריזים ומגישים.