מתכון עוגת שמנת איטלקית אני מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר של ממתקים, חלמונים ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שמנת איטלקית, עוגת שמנת איטלקית II, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
קרם יחד 1 כוס חמאה או מרגרינה, חלמונים ביצה, 2 כוסות סוכר לבן. לסירוגין לערבב קמח חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חלב-חמאה
חלמון ביצה
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
2
הוסף סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
3
מערבבים 1 אגוזי מלך וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
אגוזי מלך
4
מקציפים חלבונים, ומקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
5
יוצקים הבלילה לשלושה משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
6
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
שלב גבינת שמנת, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, סוכר של ממתקים, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית וניל
גבינת שמנת
חמאה
8
מורחים על עוגה מקוררת. עוגת קר למעלה עם אגוזי מלך קצוצים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.