עוגת שמנת אירית
אם יש לך חלב, קמח, ליקר שמנת אירי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עד לצורות הבצק הרכות. לחץ בחוזקה ובאופן שווה נגד תחתית בצד של צלחת עוגת זכוכית ungreased 9 אינץ'.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום בהיר. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, כ -30 דקות.
בסיר 3 ליטר, חלב חום ומרשמלו על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, רק עד מרשמלו נמסים. מקררים כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכף. (אם התערובת הופכת עבה מדי, סיר במקום קערה של מים חמים; מערבבים תערובת עד עקביות נכונה.) מערבבים בהדרגה ליקר.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת מרשמלו לתוך קצפת.
מפזרים שוקולד מגורד. כיסוי; להכניס למקרר עד סט, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. לאחסן במקרר.