עוגת שקדים-אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים אגס. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרום עוגה, סוכר, תבלין פאי תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת בורבון אגס, לא לאפות עוגת חמאת שקדים, ו עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. הפוך את קרום העוגה כפי שהורה על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. צורת דבק שקדים לתוך דיסק. על משטח מקומח קלות, רול או לטפוח למעגל 8 אינץ'.
מניחים בתחתית קרום העוגה.
בקערה גדולה, מערבבים אגסים, 2 כפות סוכר, הקמח, תבלין פאי תפוחים ומיץ לימון; מערבבים היטב. כפית על ממרח שקדים בקרום.
מניחים את הקרום העליון מעל אגסים. חותם קצוות וחליל.
חותכים חריצים בקרום כדי לפרוק קיטור.
מברשת קרום העליון עם ביצה.
מפזרים שקדים 1 כפית סוכר.
אופים 55 עד 65 דקות או עד אגסים רכים קרום הוא חום זהוב עמוק. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.