עוגת שקדים מזוגגת
עוגת שקדים מזוגגת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 439 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 153 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת שקדים מזוגגת, עוגת צרורות מזוגגת כתומה, ו עוגת בונדט בננה מזוגגת רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 10 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והשקדים הטחונים. הניחו בצד.
בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את 1 1/2 כפיות תמצית שקדים ווניל. מקציפים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם 1 כוס חלב, מערבבים רק עד להטמעה.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. מצננים 10 דקות והופכים על רשת. מגניב 10 דקות יותר.
מניחים מתלה על נייר שעווה.
שלב 1/4 כוס חלב, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית תמצית שקדים ושקדים פרוסים קלויים; יוצקים מעל עוגה חמה.