עוגת שקדים שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים שוקולד. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 227 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr, עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ו ריין דה סאבה (עוגת שוקולד ושקדים) עם ציפוי שוקולד-חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350F. חמאה קלה בתחתית ובצדדים של גיליון אפייה 17 על 12 על 1 אינץ ' (חצי מחבת). בשורה התחתונה קלף, חמאה על הקלף, ולאחר מכן קמח את הקלף ואת הצדדים של המחבת. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב את החמאה ואת הדבק שקדים על מהירות בינונית, גירוד את הצדדים לפי הצורך, במשך 3 עד 5 דקות, עד התערובת היא קלה וקרם.
מוסיפים את הסוכר והקקאו ומתמזגים במהירות נמוכה. הגדל את המהירות למדיום והוסף את הביצים אחת בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת עד incorporated. המשך לערבב במשך 2 עד 3 דקות, או עד מואר, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה, מוודא כדי לקבל בפינות.
אופים במשך 25 דקות, או עד רק להגדיר: פני השטח עדיין צריך להיות מעט ספוגי למגע, אבל שיפוד מוכנס במרכז ייצא נקי, ואת העוגה תתחיל למשוך מן הצדדים של המחבת.
הסר מהתנור להתקרר על מדף קירור במשך 5 עד 10 דקות. הפעל על המדף להתקרר לחלוטין.
מניחים את העוגה במקרר במשך 20 דקות או את המקפיא במשך 10 עד 15 דקות כך שזה יהיה קל יותר לחתוך.
באמצעות חותך עגול 2 אינץ', לחתוך 24 דיסקים מן העוגה.
צחצח את החלק העליון של 12 הדיסקים עם השוקולד המומס, ומעל עם 12 הדיסקים הנותרים.
מניחים מדף קירור מעל תבנית אפייה. לסדר את העוגות על המדף, משאיר מקום בשפע ביניהם.
תנו לעוגות להגיע לטמפרטורת החדר לפני הזיגוג.
לפזר את החמאה על החלק התחתון של מחבת בינונית העליון עם שוקולד קצוץ.
מניחים מעל חום בינוני ולתת לשבת עד כשלושה רבעים של השוקולד נמס.
הסר את המחבת מהחום וקצף רק כדי לשלב ולהמיס את השוקולד שנותר; להקציף בעדינות, כדי למנוע יצירת בועות.
להעביר את הזיגוג לכוס מדידה עם זרבובית. לאט לאט לשפוך קצת זיגוג מעל מרכז עוגה אחת, ואז להשתמש מרית היסט קטן לדחוף את הזיגוג על הצדדים, ציפוי העליון הצדדים של העוגה. להחליק את הצדדים כדי לכסות אם תרצה. חזור עם העוגות הנותרות. אם אתה משתמש בכל זיגוג, להסיר את המדף מן המחבת, להסיר כל פירורים מן זיגוג כי יש טפטף לתוך תבנית אפייה, ואם יש צורך, לחמם את זיגוג לפני השימוש בו.
בואו העוגות לשבת בטמפרטורת החדר עד זיגוג קובע, ולאחר מכן להעביר מגש או צלחות בודדות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.