עוגת שקדים תפוחים
עוגת שקדים תפוחים היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, מאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לא לאפות עוגת חמאת שקדים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הקש 1 קרום עוגה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
לזרוק תפוחים, שקדים, סוכר לבן, סוכר חום, וקמח יחד בקערה עד תפוחים ושקדים מצופים לחלוטין.
מערבבים דבש, חלמון ביצה, מים, תמצית שקדים יחד בצלחת בטוחה במיקרוגל.
תערובת דבש מיקרוגל, ערבוב כל 15 שניות, עד התערובת נמסה וחלק, 30 עד 45 שניות.
יוצקים תערובת דבש על תערובת תפוח וזורקים למעיל.
העברת תערובת תפוחים לקרום העוגה מוכן; מפזרים מילוי עם קינמון. פאי עליון עם קרום העוגה הנותר וצביטת הקצוות יחד כדי לאטום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא השחמה קלה, 45 עד 50 דקות.