עוגת שרבט טרופית
אם יש לך עוגת מזון מלאך, קוקוס, שרבט אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שרבט טרופי, שרבט טרופי של הרגע האחרון, ו סורבה גואנבנה עם פירות טרופיים.
הוראות
לעטוף עוגה בניילון נצמד להקפיא במשך 30 דקות. מחממים תנור ל-325F.
מורחים קוקוס בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט עד להשחמה קלה, 13 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
בואו שרבט לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות כדי לרכך. (זמני עמידה עשויים להשתנות; שרבט צריך להיות רך מספיק כדי להפיץ עם מרית או סכין חמאה.) באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לתוך 4 שכבות שוות.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה. באמצעות מרית קיזוז קטן, מורחים שרבט אפרסק בשכבה זוגית על עוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, לחיצה למטה בקלילות, ולהפיץ באופן שווה עם שרבט פטל. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, לחיצה קלה, ולהפיץ באופן שווה עם שרבט אננס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. לעטוף עוגה בניילון נצמד להקפיא לפחות 4 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח קרם עד קצף; בהדרגה להוסיף סוכר של ממתקים, מיץ ליים ו zest, אם תרצה, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים תערובת קצפת על גבי וצדדים של עוגה. בעדינות לחץ קוקוס על הצדדים של העוגה; מפזרים למעלה באופן שווה עם קוקוס. להקפיא במשך 1 שעה.