עוגת תאנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תאנה. והוא מספק כ 10 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. אם יש לך רסק תפוחים, קמח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים הראשון 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
להוסיף חלב חמאה ווניל; לנצח היטב.
שלב קמח הבא 5 מרכיבים; בהדרגה להוסיף תערובת חלב חמאה, מכות עד מעורבב. מקפלים בריבות תאנים, רסק תפוחים, פקאנים קלויים. (הבלילה תהיה רזה.)
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 8 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מורחים ציפוי גבינת שמנת בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה. לאחסן במקרר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בריבת התאנה הטהורה של Braswell. קוצצים גס תאנים, במידת הצורך.