והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. 31 אדם התרשמו מתכון זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, דבשה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת תאריך שוקולד מריר עם פקאן-ללא גלוטן, סלט ארוגולה עם בייקון ופקאנים, ו בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן.
הוראות
1
עבור הבייקון: הגדר מדף קירור בתוך תבנית אפייה מעוטרת. התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה שני מעוטר בנייר כסף. סדר רצועות בייקון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מערבבים סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת סוכר על כל רצועות בייקון ואופים עד פריך, 16 עד 20 דקות, הפיכת רצועות בייקון עם מלקחיים באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר רצועות בייקון כדי מתלה קירור מוכן מגניב לחלוטין, על 15 דקות. לאחר התקרר, קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
עבור העוגה: גריז 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם 1 כף חמאה. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול קלף ושמן קלף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
7
להביא תאריכים ויסקי או רום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט ותאריכים הם שמנמנים, על 10 דקות. מערבבים בסודה לשתייה ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תאריכים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
להביא תאריכים ויסקי או רום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט ותאריכים הם שמנמנים, על 10 דקות. מערבבים בסודה לשתייה ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תאריכים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
תאריכי דופק ובישול נוזל במעבד מזון עד הקרקע למשחה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
11
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 6 כפות חמאה וסוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם להדביק תאריך. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תאריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים חצי בייקון קצוץ וחצי פקאן ופעימות רק כדי לשלב, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
15
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז העוגה, על 30 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
העברה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות. הפוך את העוגה ישירות על מתלה קירור מגניב על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא קירור, להביא שמנת, סוכר חום, (אופציונלי) סירופ או מולסה, ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשל עד רוטב מעובה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
18
להעביר עוגה לצלחת הגשה.
19
יוצקים רוטב על עוגה ומפזרים אגוזי פקאן ובייקון שנותרו.