עוגת תאריך עם בייקון ופקאנים
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. 31 אדם התרשמו מתכון זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, דבשה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת תאריך שוקולד מריר עם פקאן-ללא גלוטן, סלט ארוגולה עם בייקון ופקאנים, ו בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן.
הוראות
עבור הבייקון: הגדר מדף קירור בתוך תבנית אפייה מעוטרת. התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
קו גיליון אפייה שני מעוטר בנייר כסף. סדר רצועות בייקון בשכבה אחת.
מערבבים סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת סוכר על כל רצועות בייקון ואופים עד פריך, 16 עד 20 דקות, הפיכת רצועות בייקון עם מלקחיים באמצע דרך האפייה.
להעביר רצועות בייקון כדי מתלה קירור מוכן מגניב לחלוטין, על 15 דקות. לאחר התקרר, קוצצים גס.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
עבור העוגה: גריז 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם 1 כף חמאה. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול קלף ושמן קלף עם חמאה.
להביא תאריכים ויסקי או רום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט ותאריכים הם שמנמנים, על 10 דקות. מערבבים בסודה לשתייה ווניל. תניח בצד.
להביא תאריכים ויסקי או רום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט ותאריכים הם שמנמנים, על 10 דקות. מערבבים בסודה לשתייה ווניל. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, זנגביל, וקינמון. תניח בצד.
תאריכי דופק ובישול נוזל במעבד מזון עד הקרקע למשחה.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 6 כפות חמאה וסוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם להדביק תאריך. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
מוסיפים חצי בייקון קצוץ וחצי פקאן ופעימות רק כדי לשלב, על 20 שניות.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז העוגה, על 30 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
העברה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות. הפוך את העוגה ישירות על מתלה קירור מגניב על 30 דקות.
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא קירור, להביא שמנת, סוכר חום, (אופציונלי) סירופ או מולסה, ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשל עד רוטב מעובה, 5 עד 10 דקות.
יוצקים רוטב על עוגה ומפזרים אגוזי פקאן ובייקון שנותרו.