Place oven rack in middle position and preheat oven to 177°. Butter pan and set aside.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
Whisk together flour, baking soda, spices, and salt in a bowl.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
Beat together sugar, butter, and rum with an electric mixer at medium-high speed until combined well, then add egg and beat until pale and fluffy, 2 to 3 minutes with a stand mixer or 5 to 6 minutes with a handheld. Reduce speed to low and add dry ingredients, mixing until combined well.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
4
Add applesauce and mix until combined well.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
5
Spread batter evenly in springform pan and bake until a wooden pick or skewer comes out clean, 30 to 35 minutes.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
Cool cake in pan on a rack 10 minutes, then remove side of pan and cool completely.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
Melt 2 tablespoons butter in a 1 1/2- to 2-quart heavy saucepan, then add sugar and evaporated milk and simmer, stirring constantly until sugar is dissolved, about 4 minutes.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
Remove from heat and whisk in rum, vanilla, salt, and remaining tablespoon butter, then whisk in confectioners sugar 1 tablespoon at a time. Cool to warm, about 20 minutes, then spread over cooled cake.