עוגת תבלין תאנה
אם יש לכם אבקת אפייה, תאנים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, קרוסטיני תאנה אפוי, ו עוגיות תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
מניחים את התאנים מבושל לתוך סיר, לכסות עם מים, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות.
ניקוז וקריר, שומר 1/2 כוס של הנוזל.
חותכים את התאנים לקוביות 1/4 אינץ'; להפריש. בקערה בינונית, לשלב את נוזל התאנה שמורות ו buttermilk; להפריש. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון וציפורן; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם תערובת חלב חמאה. מערבבים את התאנים הקצוצים ואגוזי מלך.
יוצקים לתוך מחבת צינור מוכן 10 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.