אם יש לכם אבקת אפייה, תאנים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל, קרוסטיני תאנה אפוי, ו עוגיות תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
מניחים את התאנים מבושל לתוך סיר, לכסות עם מים, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
ניקוז וקריר, שומר 1/2 כוס של הנוזל.
4
חותכים את התאנים לקוביות 1/4 אינץ'; להפריש. בקערה בינונית, לשלב את נוזל התאנה שמורות ו buttermilk; להפריש. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון וציפורן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
קינמון
ציפורן
קמח לכל מטרה
תאנים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם תערובת חלב חמאה. מערבבים את התאנים הקצוצים ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
אגוזי מלך
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
תאנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים לתוך מחבת צינור מוכן 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.