עוגת תבלינים עם מילוי פטל וזיגוג גבינת שמנת
עוגת תבלינים עם מילוי פטל ציפוי גבינת שמנת נטול גלוטן, ו ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, פטל, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת תבלינים עם מילוי פטל וזיגוג גבינת שמנת, עוגת ספייס עם מילוי אוכמניות וזיגוג גבינת שמנת, ו עוגת תפוז ספייס עם קרם-מילוי פטל וזיגוג שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). ספריי תחתית וצדדים של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. מקציפים באבקת סוכר ווניל.
על צלחת הגשה, מקום 1 עוגה, מעוגל בצד למטה.
מפזרים 1 כוס של פטל על ציפוי. למעלה עם עוגה שנייה, מעוגל צד למעלה.
כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי. סדר הנותרים 1 כוס פטל על גבי עוגה לאורך קצה.
בסיר 1 ליטר, ג ' לי חום מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מותך.
מברשת נמסה ג ' לי על פירות יער.
מקשטים עם עלי נענע. חנות מכוסה במקרר.