קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato

עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato
עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "תמצית ונילן", "קרם כבד", "מוסקטו ד' אסטי " ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מוסקאטו אגסים עלומים עטופים בבצק עלים, עוגת קילו מוסקטו ענבים ... .זה כמעט האהוב של אלביס, ו אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים.

הוראות

1
בקערה, לשלב את האגסים עם Moscato D ' Esti ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Moscato DastiMoscato Dasti
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4
שימו את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 12 דקות, או עד להשחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את אגוזי לוז במגבת כדי להסיר את העורות. במעבד מזון, דופק את האגוזים עד שהם טחונים דק; להיזהר לא overprocess כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות 6 כפות של החמאה עם 1/4 כוס הסוכר עד אור ורך. הכה בחלמון הביצה, 1 בכל פעם, עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הוניל, ואז מקפלים את אגוזי לוז וקמח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
בקערה נירוסטה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר לנצח עד פסגות מבריק כמעט מוצק טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר את זה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 20 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
10
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר מעט במחבת. תריץ סכין דק סביב העוגה ותבטל את המכירה. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
11
מסננים את המוסקטו ד ' אסטי לסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד מופחת 3 כפות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Moscato DastiMoscato Dasti
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
תן לסירופ להתקרר, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
במחבת גדולה, להמיס את שארית 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
14
מוסיף את האגסים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות לכל צד. סדר את טריזי האגס על גבי העוגה בתבנית דיבר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
בקערה נירוסטה, לנצח את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מוסיף את מוסקאטו ד ' אסטי מופחת להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
Moscato DastiMoscato Dasti
1
המלצת יין: אלכוהול נמוך (5 אחוזים), off-יבש 1999 La Spinetta Moscato d ' Esti Bricco Quaglia מ Giorgio Rivetti הוא מתוק מבלי להיות cloying, וניחוחות הפרי שלה ו-nutty overtones להצביע על טעמים דומים בקינוח מתוק זה בעדינות. הבועות הגמישות האלגנטיות של היין מספקות גם ניגוד טעים לליווי הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אלכוהולאלכוהול
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים