קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato

עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato
עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "תמצית ונילן", "קרם כבד", "מוסקטו ד' אסטי " ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מוסקאטו אגסים עלומים עטופים בבצק עלים, עוגת קילו מוסקטו ענבים ... .זה כמעט האהוב של אלביס, ו אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים.

הוראות

1
בקערה, לשלב את האגסים עם Moscato D ' Esti ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Moscato DastiMoscato Dasti
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
שימו את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 12 דקות, או עד להשחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את אגוזי לוז במגבת כדי להסיר את העורות. במעבד מזון, דופק את האגוזים עד שהם טחונים דק; להיזהר לא overprocess כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות 6 כפות של החמאה עם 1/4 כוס הסוכר עד אור ורך. הכה בחלמון הביצה, 1 בכל פעם, עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את הוניל, ואז מקפלים את אגוזי לוז וקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
בקערה נירוסטה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר לנצח עד פסגות מבריק כמעט מוצק טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר את זה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 20 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר מעט במחבת. תריץ סכין דק סביב העוגה ותבטל את המכירה. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מסננים את המוסקטו ד ' אסטי לסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד מופחת 3 כפות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Moscato DastiMoscato Dasti
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
תן לסירופ להתקרר, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
13
במחבת גדולה, להמיס את שארית 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיף את האגסים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות לכל צד. סדר את טריזי האגס על גבי העוגה בתבנית דיבר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
בקערה נירוסטה, לנצח את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מוסיף את מוסקאטו ד ' אסטי מופחת להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
Moscato DastiMoscato Dasti
1
המלצת יין: אלכוהול נמוך (5 אחוזים), off-יבש 1999 La Spinetta Moscato d ' Esti Bricco Quaglia מ Giorgio Rivetti הוא מתוק מבלי להיות cloying, וניחוחות הפרי שלה ו-nutty overtones להצביע על טעמים דומים בקינוח מתוק זה בעדינות. הבועות הגמישות האלגנטיות של היין מספקות גם ניגוד טעים לליווי הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
אלכוהולאלכוהול
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות