עוגת תה תפוזים
עוגת תה תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מיץ תפוזים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), תה קר תאילנדי, ו עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange).
הוראות
כדי להכין את העוגה, למקם את הסוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מוסיף את הביצה, פועם היטב.
מערבבים קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם החלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בקליפה ותמצית.
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש (לא overbeat). מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה; יוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר 8 x 4 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל, ולהסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין את הזיגוג, לשלב את אבקת סוכר, ליקר, ומיץ בקערה קטנה. לתקוע חורים בחלק העליון של העוגה באמצעות שיפוד; זיגוג טפטוף על עוגה.