עוגת תה תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מיץ תפוזים, מיץ תפוזים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), תה קר תאילנדי, ו עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין את העוגה, למקם את הסוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הביצה, פועם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קמח עוגה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם החלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בקליפה ותמצית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש (לא overbeat). מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה; יוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר 8 x 4 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל, ולהסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי להכין את הזיגוג, לשלב את אבקת סוכר, ליקר, ומיץ בקערה קטנה. לתקוע חורים בחלק העליון של העוגה באמצעות שיפוד; זיגוג טפטוף על עוגה.