עוגת תה תפוחים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחים טעימים זהובים-קלופים, קרם של טרטר, קרם fraîche, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את התפוחים, 1/4 כוס הסוכר ו 1 כוס של verjus ולהביא לרתיחה, ערבוב, רק עד הסוכר מתמוסס. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים מתרככים אבל לא נשבר, על 8 דקות.
תן לתפוחים להתקרר בסירופ במשך 15 דקות. מניחים מסננת על קערה ומנקזים את התפוחים, שומרים את הסירופ.
חמאה וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'. בקערה, לנפות את הקמח, סודה לשתייה, קרם של טרטר ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם 1/2 כוס הסוכר במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים את הוניל, ואז את הביצים, 1 בכל פעם; להכות היטב בין תוספות. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם החלב.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח. מסדרים את פרוסות התפוח על הבלילה במעגלים קונצנטריים ולחץ עליהם באמצע הדרך. בקערה, מערבבים 2 כפיות סוכר עם הקינמון; מפזרים באופן שווה על התפוחים.
אופים את העוגה באמצע התנור במשך 1 שעה, או עד הזהב וקם לתחייה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר בינוני, ומבשלים את 1 כוס הסוכר הנותרת עם כוס 1 הנותרים של verjus מעל חום מתון עד ענבר עמוק כ כ כ כ כ כ כ כ כ כ כ -12 דקות.
הסר מהחום. מיד להקציף סירופ תפוחים שמורות.
מברשת 1/2 כוס הסירופ על כל העוגה ולתת מגניב.
הסר את טבעת springform ולהעביר את עוגת תפוחים צלחת הגשה.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים, עם שאר הסירופ ואת frache קרם בצד.