עוגת תות וקרם עם סירופ הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תות ועוגת שמנת עם סירופ הל. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט תפוזים תות עם סירופ הל, קומפוט תות-כתום עם סירופ הל, ו פנקייק בננה חיטה מלאה הל עם סירופ קוקוס קרם.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של תנור מחממים מראש עד 350°f. מחבתות עוגת חמאה. שורה תחתונה של כל אחד עם סיבוב של נייר קלף, ולאחר מכן קלף חמאה מחבתות עוגת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
להקציף יחד חלמונים, 1 כוס סוכר, חלב, וניל, וגלידה בקערה גדולה עד חלקה.
לטאטא קמח ומלח עד בשילוב (הבלילה תהיה עבה).
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף 1/2 כוס סוכר הנותרים, קצת בכל פעם, להכות במהירות בינונית, ולהמשיך לנצח עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 2 דקות יותר.
מקפלים כשליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה ואופים, החלפת מיקום של מחבתות עוגה באמצע האפייה, עד שהעוגות הן קפיציות למגע ומקטורן עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מדפים. בזהירות לקלף קלף, ואז לקרר עוגות לחלוטין.
להביא יין, סוכר, הל לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להרתיח עד כ 1 כוס, 6 עד 8 דקות. מסננים סירופ דרך מסננת בסדר רשת מגניב לחלוטין.
הכה יחד שמנת כבדה, שמנת חמוצה, סוכר, ווניל בקערה עם מקצף נקי עד שמנת פשוט מחזיקה פסגות נוקשות.
עוגת זין שכבות בכל רחבי עם מפרט עץ או שיפוד, ואז מברשת או לשפוך סירופ, לאט לאט, באופן שווה על כל שכבה, לתת סירופ להיספג לפני הוספת יותר.
העבר שכבה 1 (צד שטוח למעלה) לדוכן עוגה או צלחת, ולאחר מכן להפיץ עם כוס מעוגלת של שמנת. מסדרים כמה תותים פרוסים בשכבה 1 על שמנת. הפוך שכבה שנייה מעל ולהפיץ שכבה דקה של שמנת מעל, ואז למקם אותו, בעזרת מרית, בצד שמנת למטה, על שכבת תותים. המשך ביצוע שכבות עם שמנת, תותים, ועוגה באותו אופן.
מורחים למעלה עם קרם שנותר לקשט עם תותים הנותרים.