עוגת תות מזוגגת עם גבינת שמנת
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, מיץ לימון, סוכר מגורען בתוספת 1 כפות סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, פחזניות שוקולד מזוגגות, ממולאות בטעם תות, ו עוגת תות עם זיגוג לימון עם קרם מאפה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 3/4 כוס הסוכר, עמילן תירס ומים יחד בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך כ 2 דקות או עד עבה וברור.
הסר מהחום ולהוסיף ג ' לטין.
בואו לעמוד במשך כ 20 דקות בטמפרטורת החדר.
בעוד סירופ עומד, להכות את כף הנותרים של סוכר עם גבינת שמנת וניל.
מורחים את תערובת גבינת שמנת על פני החלק התחתון של קליפת העוגה
בחר על 15-20 (בהתאם לגודל) תותים נחמדים כי הם קרובים בגודל. שים אותם בצד. חותכים את התותים הנותרים לחצות חכם לעשות פרוסות שטוחות.
שכבות פרוסות תות על גבי גבינת שמנת, מכסה אותו לחלוטין.לקצץ את הגבעולים של תותים שמורים ולסדר אותם בעורמה, צד מחודד למעלה, על שכבת שטוח strawberries.By הפעם סירופ תות שלך צריך להיות מגניב למדי.
שפוך את זה על התותים. השארתי בערך 2 כפות של רוטב מאחור כך שיהיה לי יחס תות לרוטב גבוה יותר, אבל אתה יכול להשתמש בכושר השיפוט שלך.צנן את העוגה במשך כ 4 שעות או עד סט.