קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תות מצופה שוקולד

עוגת תות מצופה שוקולד
המתכון שוקולד מצופה עוגת תות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, שמן צמחי, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת ספל שוקולד מצופה תותים, עוגת תות מצופה שוקולד, ו עוגת שכבות תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז ותחתיות קמח קלות וצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגה וג ' לטין. הכה במים, שמן וביצים שלמות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
יוצקים לתוך מחבתות.
3
אופים 28 עד 33 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
5
בינתיים, בעדינות לשטוף תותים ויבש על מגבות נייר (פירות יער חייב להיות יבש לחלוטין). גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בסיר 1 ליטר, להמיס שבבי אפיית וניל וקיצור על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום.
7
לטבול חצי התחתון של כל תות לתוך תערובת שבב וניל; לאפשר עודף לטפטף בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מניחים על נייר מרופד נייר גיליון עוגיות. להכניס למקרר עד הציפוי הוא מוצק, כ -30 דקות, או עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
פיצול כל שכבת עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. על צלחת הגשה, במקום העליון של שכבה 1, לחתוך בצד למעלה; להפיץ עם 1/3 כוס הריבה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
10
הוסף חצי התחתון של השכבה, לחתוך את הצד למטה; להפיץ עם 1/3 כוס ריבה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
11
הוסף העליון של השכבה השנייה, בצד לחתוך למעלה; להפיץ עם ריבת כוס 1/3 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
12
הוסף את החלק התחתון של השכבה הנותרת. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. מסדרים תותים טבולים סביב החלק העליון של העוגה. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.