עוגת תות מתוקה
זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם אבקת סוכר, תערובת עוגה, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת ספוג תות בריאה עם ציפוי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העוגה ומערבבים ג ' לטין יבש בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, שמן, מים ותותים 3/4 כוס; מכים עם מיקסר עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ ' מחבתות עגולות.
אופים 30 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. עוגות מגניב ב 10 דקות מחבתות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין. בינתיים, לנקז הנותרים תותים.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה לנצח בסוכר.
הוסף פירות יער סחוטים; לערבב היטב.
להקציף בשוט מגניב. מחסנית שכבות עוגה על צלחת, הפצת תערובת 1 כוס מגניב שוט בין שכבות. כפור למעלה בצד עם נשאר תערובת שוט מגניב. שמור בקירור.