עוגת תות מתוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תות מתוקה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. גשו לסופר וקנו עמילן טפיוקה, סוכר מגורען בערך, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: לחמניות מתוקות תות, עוגת תות מתוקה, ו לחמניות מתוקות תות.
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
מניחים תותים לרבעים בקערה גדולה.
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז לזרוק עם פירות יער עד חתיכות מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ואז לשפוך לתוך קליפה עוגה.
הסר את גיליון מגולגל של הבצק העליון מהמקרר וחותכים לרצועות 1/2 אינץ'. טווה תבנית סריג מעל החלק העליון של העוגה. Crimp הצדדים לקרר את העוגה במשך 15 עד 20 דקות. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהמקרר, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מניחים את העוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות, פונים באמצע הדרך, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 177° ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות נוספות.
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.