תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תות קלאסי. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, משחת שעועית וניל, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת תות קלאסית, עוגת תות קלאסית, ו עוגת תות קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה מחבת עוגה עגולה 8 אינץ', ואז בשורה התחתונה עם נייר קלף; חמאה על קלף ואבק עם קמח, הקשה על העודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
טופס עוגה
תנור
1
לטאטא את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לטאטא את החמאה המומסת, רסק וניל שעועית, ביצים, חלב וגרידת לימון בקערה בינונית עד חלקה רק.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
גרידת לימון
חמאה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים עם כף עץ עד לשלב.
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם מוכנס לתוך האמצע יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
5
להעביר מתלה ולתת מגניב 10 דקות במחבת, ואז להפוך את המחבת על המדף ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
בינתיים, לעשות את התוספות ומילוי: חצי 16 תותים.
מרכיבים שתצטרך
תותים
7
לטאטא 1 כף מים וג ' לי תות בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי תות
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים את התותים חצויים וזורקים למעיל; להפריש. דק לחתוך את התותים הנותרים, ואז לזרוק עם 2 כפות סוכר ממתקים ומיץ לימון בקערה בינונית אחרת; להפריש. לנצח את השמנת הכבדה, הנותרים 1 כף סוכר ממתקים ותמצית וניל בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקררים את הקצפת עד מוכן להרכיב. בזהירות לחתוך את העוגה במחצית אופקית עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית וניל
קצפת
תותים
שמנת כבדה
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
בלנדר
קערה
9
מניחים את החלק התחתון לחתוך בצד על מגש.
10
טפטוף המיצים מן פירות יער פרוס על הצדדים לחתוך של שני חצאי העוגה. מקפלים כמה כפות של קצפת לתוך פירות יער פרוס; כף על שכבת העוגה התחתונה. מכסים עם שכבת העוגה השנייה, ולאחר מכן למעלה עם שאר קצפת. למעלה עם תותים חצויים ומיצים שלהם. צילום: אנה ויליאמס