עוגת תות קלאסית
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך לקשט: ענפי מנטה, קצפת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת תות קלאסית, עוגת תות קלאסית, ו עוגת תות קלאסית.
הוראות
מערבבים תותים, 1/2 כוס סוכר, ואם תרצה, תמצית שקדים. מכסים תערובת ברי, ולתת לעמוד 2 שעות.
מקציפים שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף 2 כפות. סוכר, פועם עד פסגות רכות טופס. לכסות ולהירגע עד 2 שעות.
מערבבים קמח, נשארים 1/4 כוס סוכר, ואבקת אפייה בקערה גדולה; חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או שני מזלגות עד מתפורר.
לטאטא יחד ביצים, שמנת חמוצה, וניל עד מעורבב; להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. טיפה בצק על ידי משומן קל 1/3 כוסuls על תבנית אפייה משומנת קלות. (כוס מעיל עם ספריי בישול ירקות לאחר כל טיפה.)
אופים ב 450 במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב.
פיצול shortcakes במחצית אופקית. כפית על תערובת 1/2 כוס ברי על כל תחתית עוגה; העליון כל אחד עם כף מעוגלת. קצפת קרה, ומכסה עם צמרות.
ריבת תות Shortcakes: להכין מתכון לפי ההוראות. לפני תוספות ישבנים shortcake עם תערובת תות, מערבבים יחד 1/4 כוס ריבת תות ו 2 כף. נענע טרי קצוץ.
פרוס את הצדדים לחתוך של חצאים shortcake התחתון באופן שווה עם תערובת ריבה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.